ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γιώργος Ρώρος: Να τιμήσει η Πάτρα τον Μανώλη Γλέζο

Ο επικεφαλής της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» Γιώργος Ρώρος σε ανακοίνωσή του προς το Δήμαρχο Πατρέων τονίζει:

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως πληροφορηθήκατε εχθές έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Δημοκρατίας και της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Ο Μανώλης Γλέζος αποτελεί μια εμβληματική προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Η Ώρα Πατρών σας ζητά να πραγματοποιήσουμε έκτακτη συνεδρίαση με λήψη απόφασης για το πώς ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, μπορούν να αποδώσουν τιμή στον αγωνιστή Μανώλη Γλέζου (ονοματοδοσία οδού ή πλατείας, ημερίδα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό, δράσεις σε σχολεία όταν αρθεί η αναστολή λειτουργίας τους). Μέσω τέτοιων πρωτοβουλιών θα αναδειχθεί η αγωνιστική δράση του διδύμου Μανώλη Γλέζου και Λάκη Σάντα.

Η συμβολή τους στο διαρκή αγώνα για ισότητα, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας!

Η πράξη μας αυτή θα είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής για να θυμόμαστε την αξιέπαινη διαδρομή τους.

Οι αγώνες τους θα παραμείνουν φωτεινά παραδείγματα στο διηνεκές...

Εν αναμονή  απάντησης.
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search