ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

O Δήμος Δυτικής Αχαΐας απαλλάσσει από τα δημοτικά τέλη τις επιχειρήσεις

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στα πλαίσια των μέτρων προστασίας του πληθυσμού από τον Κορονοϊό, θα προχωρήσει άμεσα σε μια σειρά μέτρων προστασίας επαγγελματιών (απαλλαγές τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, τελών παρεπιδημούντων, κατάληψης κοινόχρηστων χώρων κτλ.), προκειμένου να στηρίξει τους επαγγελματίες αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Αυτή  την εβδομάδα, θα δρομολογηθούν οι συνεδριάσεις των αρμόδιων συλλογικών οργάνων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες. Η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να παρθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται θεσμικά για να στηριχθούν επαγγελματίες και ευπαθείς ομάδες.
Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας βρίσκεται δίπλα σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους, σε αυτή την δύσκολη περίοδο και θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και η τοπική οικονομία. Τέλος θα εξετασθεί σε κάθε περίπτωση πού μπορούν να ληφθούν αντίστοιχα μέτρα ανακούφισης και σε άλλες κατηγορίες δημοτών.
Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές με την κοινωνία ενωμένη! Μαζί με την κοινωνία θα δώσουμε αυτή τη μάχη!
 Δεν ξεχνάμε, μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε αυτούς που πρέπει να βγουν έξω, για να πολεμήσουμε τον Κορονοϊό”.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search