ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

2,1 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο Χάραδρο

 

Τη σύμβαση του έργου «Εργασίες συντήρησης- αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων ποταμού Χάραδρου και κλάδων ή όμορων χειμάρρων αυτού Π.Ε Αχαΐας» υπέγραψε μαζί με τον ανάδοχο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. 

Βάσει αυτής, προβλέπεται να εκτελεστούν στον ποταμό Χάραδρο εργασίες συντήρησης στα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά του ποταμού, με συνολικό προϋπολογισμό 2,1 εκατομμύρια ευρώ.  

Για τη συντήρηση και αποκατάσταση των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

• Άρση προσχώσεων κάτω από υφιστάμενα τεχνικά

• Εκσκαφή υφιστάμενων θεμελίων τεχνικών έργων

• Καθαιρέσεις μεμονωμένων στοιχείων ή τμημάτων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα

• Καθαρισμοί κοιτών, απομάκρυνση απορριμμάτων, μπαζών και αυτοφυούς βλάστησης

• Κατασκευές κατεστραμμένων υφιστάμενων τεχνικών

• Αποκατάσταση  υφιστάμενων και κατασκευή νέων σαραζανέτ και αναχωμάτων 

Οι αποκαταστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε επτά θέσεις που έχει υποδείξει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, ενώ επιπλέον, τα συνεργεία θα επεμβαίνουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και για την αποκατάσταση νέων προβλημάτων που ενδέχεται να  παρουσιαστούν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε καταγγελία για συναθλήτρια της η οποία σε ηλικία μόλις 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.Η νεαρή κοπέλα, τώρα, 10 χρόνια μετά, σπάει . . .
LIFE STYLE

Όλα όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα.Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80: Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Λουκ Καστάνιος για συμβόλαιο 2,5 ετών.Ο 28χ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από το λιμάνι της Πάτρας, μεταφέροντας στο όχημά του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Παραλία Πατρών και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ι.Χ εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 21/01/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 509 κρούσματα τα 234 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα 58.Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, διψήφιος αρι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το τιμόνι της διοίκησης των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Αττικής ανέλαβε και επίσημα  ο Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος.    Ο Πατρινός Γιάννης Πετρούτσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search