ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Β.Γκίζας: «Ως κοινωνία θα είμαστε απέναντι στην υποβάθμιση του ακινήτου»

 


Με θέμα την ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης του Διεθνούς Διαγωνισμού που αφορά στο ακίνητο των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ) συνάντηση ανάμεσα στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας, του Προέδρου και στελεχών του φορέα.  Η συγκεκριμένη συνάντηση έρχεται ως συνέχεια της σχετικής απόφασης που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και της σύγκλησης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής στην αρχή της εβδομάδας.

Εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» και πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Γιάννης Μπουλές, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάμε μπροστά» κ.Ανδρέας Κοτσανάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» και πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κ.Γιάννης Νταουσάνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» κ.Νίκος Δημητρόπουλος. Εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ.Άρης Ξενόφος, η Συντονίστρια του Προγράμματος Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, κ.Ρούλα Τριανταφυλλίδου και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας κ.Ρόη Χάικου.

Με αφορμή τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε ότι «Βασικός σκοπός της σημερινής επίσκεψης στο ΤΑΙΠΕΔ ήταν αφενός να ενημερωθούμε διεξοδικά για την εξέλιξη του Διεθνούς Διαγωνισμού, να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά κυρίως να δηλώσουμε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι βούληση της τοπικής κοινωνίας και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο συγκεκριμένος αξιόλογος χώρος να αξιοποιηθεί πρωτίστως τουριστικά.  Αυτός άλλωστε είναι ο προορισμός του.  Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά τρόπο που θα υποβαθμίζει το περιβάλλον και την περιοχή.  Αυτές ήταν οι κόκκινες γραμμές που θέσαμε και ως κοινωνία θα σταθούμε απέναντι στην υποβάθμισή του.  Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, με τα οποία είχαμε ένα γόνιμο και διεξοδικό διάλογο, μας ενημέρωσαν ότι αυτή είναι και η δική τους βούληση.   Η σωστή αξιοποίηση του ακινήτου».
a

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search