ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπ. Σκιαδαρέσης μέσω... Προαστιακού κατά Σπηλιόπουλου

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη δρομολογίων του Προαστιακού για την Κάτω Αχαΐα, ο περιφερειακός σύμβουλος, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και ταυτόχρονα Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλου.

«Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Σπηλιόπουλος βεβαίωνε με κάθε τρόπο απευθυνόμενος στο Σώμα ότι: «Την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα γίνει επίσημα η λειτουργία του Προαστιακού προς την κάτω Αχαγιά, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λόγους», σχολιάζει ο κ. Σκιαδαρέσης και σημειώνει: «Εμείς είμαστε εδώ και με μεγάλη μας χαρά, με το πρώτο κιόλας δρομολόγιο του Προαστιακού (είμαστε ήδη στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου), θα σας βγάλουμε το καπέλο, ευχόμενοι το έργο αυτό να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας της Δυτικής Αχαΐας και τους επισκέπτες αυτής. 

Ευχής έργον θα ήταν να μεριμνήσει ο ΟΣΕ (αν δεν έχει ήδη γίνει) να υπάρξει σύντομα και σύνδεση του Προαστιακού με άλλα μέσα του ΟΣΕ από και προς το αεροδρόμιο του Αράξου! Καλά δρομολόγια !! (αλλά όχι μόνο στις ανακοινώσεις...)»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

της Ουρανίας Πάλμου, Διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού - MCS στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντιπροέδρου ΤΕΕ ΤΔΕ Η συζήτηση που έγινε για την κατασκευή μαρίνας «Mega  Yacht » στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γνωστό σούπερ μάρκετ, στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε πιθανόν από τροχό κοπής τυριών, το δάχ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ και βοήθησε στην πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πανηγυρίζοντας κι ένα ατομικό ρεκόρ. Ο Γερμανός τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Απριλίου συζήτησε για τις συνθήκες που δημιουργούνται τόσο στην Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα με βάση πολύ σημαντικές μελέτες τοπικών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα που άπτονται της συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν,σε κλίμα συνεργασίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη και εκπροσώπων των Δασαρχείων της Αχαΐας.  Ο ισχ
Image
Image

Search