ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση του Ν. Φαρμάκη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, στην Πάτρα, οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας βρέθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για προσωπικούς λόγους και επισκέφθηκε τον κ. Φαρμάκη, με τον οποίο είχαν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση, σχετικά με πρωτοβουλίες που μπορούν αναληφθούν από κοινού, σε επίπεδο αναπλάσεων περιοχών, συμμετοχών σε εκθέσεις και κοινών σχεδίων δράσης στον τομέα του τουρισμού, καθώς επίσης και σημαντικών έργων, όπως για παράδειγμα, η κατασκευή ενός σύγχρονου ατυτοκινητόδρομου που θα συνδέει την Πάτρα με την Τρίπολη.

Συμφωνήθηκε, στο επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί μία ευρεία σύσκεψη στην Τρίπολη μεταξύ των δύο Περιφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών, προκειμένου να διαμορφωθεί μία κοινή «ατζέντα» και να προωθηθούν δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Αργεντινή ζήτησε από το ΝΑΤΟ να γίνει ένας από τους «παγκόσμιους εταίρους» της συμμαχίας για την ασφάλεια, δήλωσε  ο υπουργός Άμυνας Λουίς Πέτρι, καθώς η κυβέρνηση επιδιώκει στ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 13 Μαϊου θα γίνει τελικά η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγκυρα. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της έκτακτ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα, από όλα τα στελέχη που μετέχουν στο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search