ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δυτική Αχαΐα: Αναβλήθηκε η συζήτηση για το φράγμα Πείρου - Παραπείρου

Αναβλήθηκαν για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου δυτικής Αχαΐας, τα δύο θέματα για την Πατρών – Πύργου και το φράγμα Πείρου – Παραπείρου.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ Π. Κουνάβης, δεν μπορούσαν να συζητηθούν δύο κρίσιμα ζητήματα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, καθώς η συζήτηση για τη Β βάση Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης, διήρκεσε έξι ώρες!

ΦΡΑΓΜΑ ΠΕΙΡΟΥ – ΠΑΡΑΠΕΙΡΟΥ 

Ερωτηθείς για τη θέση του δήμου, σε ότι αφορά το θέμα του φράγματος, ο κ. Κουνάβης, είπε ότι η δυτική Αχαΐα, ζητά άμεσα τη λειτουργία και τη σύνδεσή του με την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την παλαιότητα του δικτύου και τη λειψυδρία. Σε ότι αφορά τη λειτουργία του φορέα είπε: “Πρόθεσή μας είναι να υπάρξει ένας διαδημοτικός φορέας με την ευθύνη των δήμων για τη διανομή του νερού, αλλά το κόστος λειτουργίας δεν μπορούμε να το “σηκώσουμε”. Εκεί θα πρέπει να βρεθεί η λύση, με πρωτοβουλία σε τραπέζι διαλόγου όπου θα πρωτοστατήσουν οι δήμοι”, σημείωσε ο Π. Κουνάβης.

ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ

Ερωτηθείς για τη σημερινή κινητοποίηση, είπε ότι θα είναι εκεί, εκπροσωπώντας τον δήμο δυτικής Αχαΐας, τονίζοντας ότι παραμένει πάγιο αίτημα η νότια χάραξη, ενώ ο δήμος θα ασκήσει πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις διότι η υπάρχουσα μελέτη, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην έδρα του δήμου και τα χωριά.

Επίσης, ο κ. Μυλωνάς, αποκάλυψε, ότι ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, δεν θα αρκεστεί μόνο στο ραντεβού με τον Υπουργό Υποδομών, αλλά έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί και άλλα υπουργικά στελέχη για να συζητήσει και προωθήσει σοβαρά ζητήματα του δήμου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Το δρόμο προς τη Βουλή έχει πάρει η νομοθετική ρύθμιση που θα σβήνει τις φωτιές που άναψαν σε χιλιάδες συνταξιούχους τα ραβασάκια που έλαβαν με τους φόρους για τα αδήλωτα αναδρομικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το όνομα του Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά, δόθηκε σε αίθουσα της Προεδρικής Φρουράς, ως ένδειξη τιμής στον 24χρονο, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, όταν «έσβησε» μέσα στον . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων αναφέρει: Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι πρόεδροι και εκλεχτά μέλη των διοικητικών συμβουλίων, Το πολιτιστικό απόθεμα της Επαρχίας Καλαβρύτων, ως δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόσταση των προτάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου από αυτές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κυρίως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το όνομα του Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά, δόθηκε σε αίθουσα της Προεδρικής Φρουράς, ως ένδειξη τιμής στον 24χρονο, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, όταν «έσβησε» μέσα στον θάλαμο της Προεδρική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αγωνία αναμένει η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας στα χέρια του ανακριτή. Σύμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην Περιμετρική Πατρών και συγκεκριμένα για την τοποθέτηση των καλυμμάτων των φρεατίων στο ρεύμα προς Πύργο μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (Χ.Θ. 205,150) κ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search