ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κοινωνικός Οργανισμός: Όλοι κατά... Τουλγαρίδη

Κατά του προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Θεόδωρου Τουλγαρίδη, στρέφονται οι εκπρόσωποι πέντε παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Με κοινή τους δήλωση οι «5» απαντούν στον κ. Τουλγαρίδη στην κριτική που τους άσκησε για τη μη ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως αναφέρουν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αποφάσισε με σχετική πλειοψηφία τη συρρίκνωση των περιφερειακών δομών του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι". Αντί για την επιθυμητή αποκέντρωση οδηγούμαστε σε συγκέντρωση, τουλάχιστον για τις δομές της Μεσσάτιδας, της Παραλίας, των Βραχναιίκων και του Ρίου. Αυτό, σε συνάρτηση με την επαναξιολόγηση των ήδη ενταγμένων στο πρόγραμμα συμπολιτών μας, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Στην πρόταση αυτή αρνηθήκαμε να συνεναίσουμε. Στην καταψήφισή μας αυτή, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τουλγαρίδης απάντησε με ελεεινές λασπολογίες. Σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Πατρέων, που πληρώνουμε όλοι οι πολίτες του Δήμου, ανέφερε ότι η καταψήφιση από τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σχετίζεται με πρόθεση να παραδώσουμε την κρίσιμη αυτή κοινωνική υπηρεσία σε επιχειρηματικά συμφέροντα ή σε ΜΚΟ ή σε ΚΟΙΝΣΕΠ. Λησμονεί, ότι εκπροσωπούμε πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει άλλα χαρακτηριστικά από την κεντρική διοίκηση. Είναι κρίμα, που ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου μας, ακολουθώντας τη γραμμή του Περισσού και του Κ.Κ.Ε., σαμποτάρει τη σύμπνοια, που εκ της φύσης του Οργανισμού μας θα έπρεπε να κυριαρχεί προς εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και επικροτεί τον διχασμό. Τον καλούμε να δώσει άμεσα σε δημοσιότητα το όνομα επιχειρηματία ή ΜΚΟ ή ΚΟΙΝΣΕΠ που με την αρνητική μας ψήφο εξυπηρετούμε, διαφορετικά θα τον καταγγείλουμε ως ψεύτη και άθλιο συκοφάντη».

Το κείμενο υπογράφεται από τους:

Αθανασόπουλος Αθανάσιος - "Πρωτεύουσα ξανά"

Σβόλης Κωνσταντίνος - "Πάτρα Ενωμένη"

Μαρκέτος Γρηγόριος - "Ώρα Πατρών"

Ηλιόπουλος Παναγιώτης - "Πάτρα: Η δική μας πόλη!"

Γεωργοπούλου Χριστίνα - "Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων στον Πειραιά. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search