ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θύμιος Δραγώτης: Για το καρναβάλι και τις δημόσιες πρωτοβουλίες διαλόγου

Προς τον κ. Ρώρο και την Ώρα Πατρών

Θέλουμε προκαταβολικά να διαβεβαιώσουμε την Ώρα Πατρών και τον κύριο Ρώρο για την εκτίμηση μας, ότι και το φετινό Πατρινό Καρναβάλι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ένας βασικός λόγος είναι το ότι έχει Οργανωτικό Φορέα, μάλιστα με την ευρύτερη δημοκρατική και διαπαραταξιακή σύνθεση. Γιατί επίσης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, στο Καρναβάλι μας ενσωματώνεται η μέγιστη λαϊκή πρωτοβουλία και η εθελοντικήσυμμετοχή. Θα πετύχει μάλιστα, ανεξάρτητα από την δική σας ή οποιαδήποτε άλλη ημερίδα.

Ακριβώς, από την τόσο διαδεδομένη συνείδηση συμμετοχής, το Καρναβάλι πέτυχε και όταν στο παρελθόν, βρέθηκε από κακούς διοικητικούς χειρισμούς καταχρεωμένο, μάλιστα με τριπλάσιους από σήμερα προϋπολογισμού, πέτυχε ακόμα και όταν κεντρικά διοικητικά του στελέχη, έχουν κατηγορηθεί για υπεξαιρέσεις κρατώντας το ταμείο του στο σπίτι τους. Δεν χρειάζεται να σας θυμίσουμε, ότι η περίοδος εκείνη, ήταν στενά δεμένη με την παράταξη σας, στην διαχείριση και των καρναβαλικών και συνολικά των δημοτικών πραγμάτων.

Υπαινίσσεστε στις ανακοινώσεις της πρόσκλησης σας, ότι σας ενοχλεί «το κόμμα που διαχειρίζεται τον Δήμο». Δεν νομιμοποιείστε να το ισχυρίζεστε εσείς, παράταξη με ηγεσία 100% κομματική, μάλιστα με κομματικό διορισμό της ηγεσίας της κατά παράβαση και της ελάχιστης δεοντολογίας, ακόμα και των τύπων. Όχι δεν είναι κακός μόνο ο «κομματισμός» των άλλων.Αυτή δε η «κομματική» διαχείριση,ουδέποτε απαγόρευσε στην παράταξή σας να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς συζήτηση, για τη διοργάνωση και διεξαγωγή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Προσπαθείτε να στήσετε «αντιπολιτευτικό μέτωπο», για τριτεύοντα προβλημάτατης πόλης μας και σε κατεύθυνση πολιτικά αντιδραστική. Ζηλεύετε την «δόξα» των πρόσφατων εξελίξεων στον ΣΥΔΙΣΑ (ΦΟΔΣΑ); 

Εμείς στην Ανυπότακτη Πολιτεία, έχουμε διαρκώς στην προσοχή μας τον διάλογο, την δημιουργική και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας, για να πετύχουμε λύσεις προς το συμφέρον των δημοτών, για την οργάνωση του αγώνα για να επιβάλλουμε τις λύσεις, απέναντι στις Κυβερνήσεις, απέναντι στα συμφέροντα που τις επιβουλεύονται.

Σε διάλογο και ημερίδες που θα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, πολύ ευχαρίστως να συμμετέχουμε. Στην συγκεκριμένη ημερίδα όμως δεν θα πάρουμε μέρος, διότι δεν είναι σαφής ο προσανατολισμός της, πάσχει από προχειρότητα και δεδομένη «ψευδοαντιπολιτευτική» κακοπιστία.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακόμη ένα θύμα από τον κορωνοϊό μετράει η χώρα μας καθώς ένας 72χρονος κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (06.06.2020) στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο χτύπημα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. κατά των ναρκωτικών ουσιών. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ,που είχαν οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας της Αστυνομικής Διευθύνσης Αχα . . .
LIFE STYLE

Ο Άλις Κούπερ είναι ένας από τους πιο διάσημους μουσικούς όλων των εποχών. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να επιλέξει κάποιον άλλον ηθοποιό να τον υποδυθεί, σε περίπτωση που γυριστεί η ζ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάσιμο Καρέρα υπολογίζει στον Σέρχιο Αραούχο αλλά όχι στον Κώστα Γαλανόπουλο για το κυριακάτικο παιχνίδι.Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο χτύπημα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. κατά των ναρκωτικών ουσιών. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ,που είχαν οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας της Αστυνομικής Διευθύνσης Αχαίας, για μεταφορά με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη γυναίκα του νεκρή, μέσα στο σπίτι τους, βρήκε χθες το πρωί κάτοικος χωριού του δήμου Ήλιδας, με τον ίδιο να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί! Η άτυχη γυναίκα, ήταν 65 ετών και σύμφωνα με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΑσφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού μεέναν άγνωστο συνεργό του πραγματοποίησαν με όχημα επικίνδυν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search