ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Αιγιαλείας ξεκινά δράσεις με στόχο την εδραίωση της ανακύκλωσης

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα δημοτική αρχή του δήμου Αιγιαλείας, προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Καραΐσκου, έχει ξεκινήσει ήδη δράσεις για την εδραίωση της ανακύκλωσης στην επικράτεια του δήμου. Ήδη το «Ραντεβού με την ανακύκλωση», ξεκίνησε από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, με τους πολίτες των δημοτικών ενοτήτων του δήμου, να προσκομίζουν τα ανακυκλώσιμά τους σε προκαθορισμένη ώρα στους υπαλλήλους της καθαριότητας σε κεντρικά σημεία των κοινοτήτων και οικισμών της Αιγιάλειας.

Σε πρώτη προτεραιότητα τίθεται η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την ανακύκλωση, με μοναδικό στόχο τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων, γεγονός που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για όλους. Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης είναι ο μοναδικός τρόπος για την επιτυχία του εγχειρήματος, μέσω της καλλιέργειας μιας υπεύθυνης και φιλικής προς το περιβάλλον στάσης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το σχεδιασμό που θα ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή για την ανακύκλωση, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19:00, με συνέντευξη τύπου, ανοιχτή για το κοινό, από τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Καραΐσκο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Μεγάρου «Αλέκος Μέγαρης». Στη συνέντευξη τύπου η νέα δημοτική αρχή θα «ξεδιπλώσει» το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων που αφορούν την ανακύκλωση. Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα πραγματοποιηθεί ένα «ξεχωριστό» πάρτι  για μικρούς και μεγάλους, στην πλατεία «Υψηλών Αλωνίων», με μήνυμα «Διασκεδάζουμε χωρίς να Ρυπαίνουμε», με μουσική και πολλές εκπλήξεις!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου σε όλη την επικράτεια του δήμου και σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της Αιγιάλειας, θα διεξαχθούν εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το κρίσιμο ζήτημα της ανακύκλωσης.

Ο δήμος Αιγιαλείας προσκαλεί όλους τους πολίτες της περιοχής, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για να γίνουν και οι ίδιοι κοινωνοί του μηνύματος της ανακύκλωσης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
Image
Image

Search