ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ωρα Πατρών: Αποκατάσταση της αδικίας σε πωλητές των λαϊκών αγορών

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών σχετικά με την χορήγηση άδειας σε πωλητές των λαϊκών αγορών:

«Έχουμε ενημερωθεί από ομάδα πωλητών των λαϊκών αγορών, ότι είχαν καθυστερήσει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας έως τις 15/1/19. Δυστυχώς έχουν βρεθεί σε ένα καθεστώς ομηρίας, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αποκατασταθεί το δίκαιο αίτημά τους, τη χορήγηση της άδειάς τους, την οποία κατείχαν νόμιμα ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν απρόσκοπτα στις λαϊκές αγορές. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται με το φόβο της απομάκρυνσης χάνοντας δηλαδή τη δουλειά τους.

Οι λόγοι που δεν προσκόμισαν τα έγγραφα ποικίλουν και πιστεύουμε, ότι είναι απολύτως δικαιολογημένοι (ασθένεια, έλλειψη ενημέρωσης κ.α.).

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει έως τώρα σε καμία νομοθετική ρύθμιση για αποκατάσταση αυτής της αδικίας. Εκφράζουμε έντονη ανησυχία ότι με τις αλλαγές που επιθυμεί να θέσει η κυβέρνηση στις λαϊκές αγορές, θα αποτελέσουν τα πρώτα «θύματα». Επειδή πρόκειται για μεροκαματιάρηδες, βιοπαλαιστές με μοναδικό εισόδημα την πώληση στη λαϊκή αγορά παρακαλούμε:

Να εισάγετε το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να ισχυροποιήσουμε τα επιχειρήματά σας, με απόφαση πιστεύουμε, ομόφωνη του αιτήματος προς την κυβέρνηση, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη, το δίκαιο και η λογική.

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών συνδράμει τις προσπάθειες μαζί με εσάς και θα δυναμώσουμε την φωνή του δικαίου αιτήματος των πωλητών».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ενοχλημένος» με τον όρο «γυναικοκτονία», που χρησιμοποιείται σε αναρτήσεις και κείμενα για τη συζυγοκτονία της 20χρονης Κάρολαϊν, εμφανίζεται ο Γρηγόρης Ψαριανός.  Σε ανάρτησή του . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, 248 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, απόαστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έναςημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτηςκατάστημα υγειονομικού ενδιαφέ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ο καφές μπορεί να θεωρούμε ότι κάνει κακό στην υγεία μας, ωστόσο αν δεν υπάρχουν υπερβολές στη χρήση του, μπορεί να είναι και βοηθητικός για τον οργανισμό μας.Η επικεφαλής ερευνήτρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, απόαστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, έναςημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτηςκατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Κυανή Ακτή του δήμου Πύργου, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.Ειδικότερα, στο μέτωπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Αθανάσιος Σκουτέλης και ο καθηγητής παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος σχολίασαν στο Open τις εξελίξεις με την πανδημία.O κ. Γώγος ανέφερε οτι βρισκόμαστε σε πορεία αποκλιμάκωσης κ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search