ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατσιφάρας για Δημόσια Υγεία: Καλείται η περιφερειακή αρχή να αλλάξει κατεύθυνση

Σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής  της παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο», Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει:

Σήμερα επισκεφτήκαμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Συνομιλήσαμε με το σωματείο των εργαζομένων, την Διοίκηση και τους Γιατρούς, και ακούσαμε τα πιεστικά προβλήματά τους.

Αύριο συζητείται με πρωτοβουλία και εισήγηση της παράταξή μας, σε ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το κορυφαίο για την κοινωνία θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Είναι η ώρα  να μιλήσουμε ανοικτά και με ειλικρίνεια για αστοχίες, λάθη, παραλήψεις αλλά και λύσεις. Η αναβάθμιση του Εθνικού συστήματος υγείας  και η στήριξη των εργαζομένων είναι μονόδρομος

Καλείται η περιφερειακή αρχή να αλλάξει κατεύθυνση και από παρατηρητής να διατυπώσει σχέδιο και να διεκδικήσει ενεργό ρόλο για την Δημόσια υγεία στην περιοχή μας.

Ο αγώνας για ένα ασφαλές σήμερα και ένα καλύτερο αύριο στην Υγεία είναι μπροστά μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Δάφνη Μπόκοτα εξέφρασε την άποψή της για τους φετινούς σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Η επί σειρά ετών σχολιάστρια του διαγωνισμού έκανε μια ανάρτησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο συντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν το γάμο τους σε ελληνικό έδαφος, μετά την ψήφιση του νομοσχεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search