ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Hλεία: Ολοκληρώθηκαν τα rapid tests covid 19 στο Σκουροχώρι 

 

Ένα θετικό κρούσμα covid 19 από τα συνολικά 102 δείγματα που εξετάστηκαν την Τετάρτη (24/2) βρέθηκε σήμερα στο Σκουροχώρι, 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Σκουροχωρίου προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid 19, που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι έσπευσαν στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού προκειμένου να εξεταστούν. Εκεί βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη ομαλή διεξαγωγή όλης της διαδικασίας. 

“Εξετάστηκαν συνολικά 102 δείγματα και βρέθηκε ένα θετικό. Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και πάντα κοντά στους δημότες μας. Ειδικά από τη στιγμή που τόσο ο Δήμος Πύργου, όσο και η Ηλεία στην πλειοψηφία της, έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο επιτήρησης “κόκκινο” διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ακόμη πιο συχνούς ελέγχους. Τις επόμενες ημέρες θα διοργανώσουμε ανάλογους ελέγχους και στο Κατάκολο και σε πολλά άλλα δημοτικά μας διαμερίσματα. Συνιστώ οι δημότες μας να παραμείνουν ψύχραιμοι και να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άγχος για το αποτέλεσμα δεν υπήρχε, τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά για Παναθηναϊκό και Περιστέρι, όμως οι δύο ομάδες έδωσαν ωραία μάχη το βράδυ της Παρασκευής (19/4) στο ΟΑΚΑ για . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα χέρια της Μπασκόνια κετέληξε το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 89-77 της Βίρτους Μπολόνια στο δεύτερο παιχνίδι τους στα Play-In γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search