ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δ. Αχαΐα: Τα τέλη ύδρευσης- και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΔ για το 2021

Τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για το 2021 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δυμαίων (ΔΕΥΑΔ).

Στις σχετικές χρεώσεις δεν επήλθαν αλλαγές αφού αυτές παρέμειναν στο ίδιο ύψος με τα προηγούμενα χρόνια σε ότι αφορά τα τέλη αποχέτευσης και συντήρησης δικτύων ενώ η τιμολόγηση του νερού κινείται κλιμακωτά και ανάλογα με τον όγκο της κατανάλωσης.
Η σχετική απόφαση ορίζει τα εξής:
-Καθορίζει το τέλος χρήσης αποχέτευσης στο ποσό των 48,78 € το χρόνο ανά οριζόντια ιδιοκτησία, στην τιμή αυτή προστίθεται ο Φ.Π.Α. 23%, ποσού 11,22 € διαμορφώνοντας έτσι την χρέωση στο συνολικό ποσό των 60,00 € ανά έτος. Η τιμή αυτή θα ισχύσει για τα τιμολόγια της ∆ΕΥΑ ∆υµαίων κατά το Οικονομικό Έτος 2013.
-Το τέλος χρήσης αποχέτευσης καταβάλλεται και από τους ιδιοκτήτες ακινήτου που για οποιονδήποτε λόγο δε συνδέθηκαν µε τα υφιστάμενα δίκτυα αποχέτευσης, εφόσον υπάρχουν στην περιοχή, σύμφωνα και µε το εδάφιο 3, της παραγράφου 3, του άρθρου 11 του ισχύοντος κανονισμού δικτύων αποχέτευσης.
-Καθορίζει το τέλος συντήρησης δικτύων στο ποσό των 15,00 € ανά παροχή το χρόνο, στην τιμή αυτή προστίθεται ο Φ.Π.Α. 23%, ποσού 3,45€, διαμορφώνοντας έτσι την χρέωση στο συνολικό ποσό των 18,45 € ανά έτος. Η τιμή αυτή θα ισχύσει για τα τιμολόγια της ∆ΕΥΑ ∆υµαίων κατά το Οικονομικό Έτος 2021.
-Καθορίζει τα τέλη ύδρευσης που θα ισχύουν για τα τιμολόγια της ∆ΕΥΑ ∆υµαίων κατά το Οικονομικό Έτος 2021 µε βάση την παρακάτω κλίμακα τιμολόγησης:
0 έως 100 κυβικά / εξάμηνο 0,17 €
101 έως 200 κυβικά / εξάμηνο 0,19 €
201 έως 300 κυβικά / εξάμηνο 0,22 €
301 έως 400 κυβικά / εξάμηνο 0,25 €
401 έως 500 κυβικά / εξάμηνο 0,28 €
501 έως 750 κυβικά / εξάμηνο 0,39 €
Στις παραπάνω τιμές προστίθεται ο Φ.Π.Α. 13 %. 6. Επίσης στις παραπάνω τιμές
επιβάλλεται ειδικό τέλος σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 11 του Νόμου 1069/80, όπως αυτό τροποποιήθηκε µε το άρθρο 43 παράγραφος 3 του Νόμου 2065/1992 και µε το άρθρο 26 παράγραφος 3 του Νόμου 3013/2002, καθώς και ο Φ.Π.Α. 23% επί του ειδικού αυτού τέλους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, με την πλειοψηφία των πολιτών να τηρεί τα τα μέτρα πρόληψης για τον κορoνοϊό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες παραδόθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μια μονοκατοικία στα Σαβάλια, στην Ηλεία.Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το τζάκι και επεκτάθηκε γρήγορα στα εύφλεκτα υλικά της στέγης το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σταματημό δεν έχουν τα θετικά κρούσματα στη Ζάκυνθο τα τρία τελευταία 24ωρα. Ξημερώματα Σαββάτου τετραμελής οικογένεια, κάτοικοι Ζακύνθου, με συμπτώματα επισκέφτηκαν το νοσοκομείο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέες καταγγελίες προχωρά η ΠΟΕΔΗΝ για τα εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα. Καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι τα εν λειτουργία εμβολιαστικά κέντρα είναι λίγα σε πολλές περιοχές, με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες παραδόθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μια μονοκατοικία στα Σαβάλια, στην Ηλεία.Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το τζάκι και επεκτάθηκε γρήγορα στα εύφλεκτα υλικά της στέγης του ορόφου.Στο σημείο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σταματημό δεν έχουν τα θετικά κρούσματα στη Ζάκυνθο τα τρία τελευταία 24ωρα. Ξημερώματα Σαββάτου τετραμελής οικογένεια, κάτοικοι Ζακύνθου, με συμπτώματα επισκέφτηκαν το νοσοκομείο για να υποβληθούν σε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά θα είναι, προαιρετικά, τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα σήμερα . Ωστόσο, το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι προαιρετικό και τα καταστήματα, βάσει της σχετικής απόφαση
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search