ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αιγιάλεια: Ετοιμοι για επαναλειτουργία οι δημοτικοί βρεφικοί σταθμοί

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών από την 11η Ιανουαρίου 2021, έχουν γίνει από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεων και των έξι (6) Παιδικών Σταθμών αρμοδιότητάς μας ενώ όσον αφορά το προσωπικό, δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ «36» ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Περιόδου 2020-2021, από πλευράς διοίκησης του ΝΠΔΔ ειδοποιήθηκε το προσωπικό που μέχρι σήμερα εργάζονταν με τίτλους κτίσης ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί αρμοδιότητάς μας.

 

Επίσης υπεδείχθη στους εργαζόμενους το Σάββατο 9 Ιανουαρίου να παρίστανται στο 10ο  Δημοτικό Σχολείο Αιγίου όπου θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία της 6ης Υ.ΠΕ. με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοιό  στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  εν όψει της έναρξης  των μαθημάτων.

 

Παράλληλα από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ όλο το διάστημα που οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί δεν λειτουργούσαν στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης όπου απαιτείτο. (Επισυνάπτεται ενδεικτικά φωτό από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Διακοπτού όπου άλλαξε όψη το τελευταίο διάστημα).

 

*Σε ότι αφορά την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΔΑΠΑΜΕΑ αρμοδιότητος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε εφόσον αποσαφηνιστεί από τα συναρμόδια υπουργεία πότε και με ποιο τρόπο θα επαναλειτουργήσουν, να είμαστε σε θέση να επανέλθουμε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κανένα αποτέλεσμα δεν απέφερε η έφεση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα για να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Λιονέλ Μέσι, για την αποβολή του στον τελικό του ισπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εκλιπών έδωσε γενναία μάχη τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ιδιοκτήτης σε επιχείρηση με ηλεκτρονικά είδη ενώ είχε ασχοληθεί και με τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές& καταιγίδες – θυελλώδεις ανέμους) σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων ΚαιρικώνΦαινομένων από τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ Προς- Ομοσπονδίες – Μέλη ΕΣΕΕ- Εμπορικούς ΣυλλόγουςΈδρες τουςΘέμα: Ρύθμιση παλαιώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εκλιπών έδωσε γενναία μάχη τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ιδιοκτήτης σε επιχείρηση με ηλεκτρονικά είδη ενώ είχε ασχοληθεί και με το θέατρο. Η τελευταί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές& καταιγίδες – θυελλώδεις ανέμους) σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων ΚαιρικώνΦαινομένων από την Ε.Μ.Υ., ο Δήμος Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ Προς- Ομοσπονδίες – Μέλη ΕΣΕΕ- Εμπορικούς ΣυλλόγουςΈδρες τουςΘέμα: Ρύθμιση παλαιών οφειλών από δάνεια
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search