ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολοκλήρωση ανάρτησης πινακίδων QR στους Δήμους της δυτικής Ελλάδας

Μια  πολύ σημαντική δράση της ΠΕΔ.ΔΕ ολοκληρώθηκε με το τέλος του 2020 και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ενταγμένη στο πρόγραμμα PATH που χρηματοδοτείται από το Interreg. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η πολύ καλή ομάδα των συνεργατών μας ολοκλήρωσε την ανάρτηση των πινακίδων QR σε επιλεγμένα αξιοθέατα, σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειάς μας .Με αυτόν τον τρόπο είμαστε από τις πρώτες περιοχές στην Ελλάδα που σε τέτοια έκταση έχει ολοκληρωθεί ένα τέτοιο πρωτοποριακό έργο, που συμβαδίζει με τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές μεθοδολογίες προβολής Τουριστικών Αξιοθέατων, κάνοντας χρήση νέων  ψηφιακών εργαλείων. Συγκεκριμένα οι επισκέπτες με την χρήση των κινητών τους τηλεφώνων και μια απλή εφαρμογή που διαθέτουν, θα μπορούν να έχουν στην διάθεση τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε αξιοθέατο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι πινακίδες QR έχουν αναρτηθεί σαν πινακίδες “οδηγοί κατεύθυνσης” προκειμένου να διευκολύνουν τους επισκέπτες να ακολουθούν, τις προσχεδιασμένες από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Πάτρας,” Τουριστικές Διαδρομές “που καλύπτουν όλη την έκταση της περιφέρειάς μας.

Στα πλαίσια της Τοπικής Τουριστικής Προβολής, θα μπορούσε στην συνέχεια να επεκταθεί σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό “ σημείων ενδιαφέροντος” του κάθε Δήμου.

Πολύ σύντομα  θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε και για τις υπόλοιπες, πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές δράσεις του Προγράμματος, που βρίσκονται πλέων σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Τελειώνοντας, καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή ολοκλήρωση  της δράσης αυτής, υπήρξε  η ανταπόκρισή των Δήμων και των λοιπόν εμπλεκομένων φορέων, στην υποστήριξη των συνεργατών μας κατά την υλοποίηση της απαιτητικής αυτής δράσης, που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές& καταιγίδες – θυελλώδεις ανέμους) σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων ΚαιρικώνΦαινομένων από τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ Προς- Ομοσπονδίες – Μέλη ΕΣΕΕ- Εμπορικούς ΣυλλόγουςΈδρες τουςΘέμα: Ρύθμιση παλαιώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Ναι» στο άνοιγμα των σχολείων την 1η Φεβρουαρίου λένε οι ειδικοί της επιτροπής που συνεδρίασαν την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική τομή για τη χάραξη σύγχρονου πλαισίου νησιωτικής πολιτικής συνιστά το νομοσχέδιο για μια ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στο νησιωτικό χώρο το οποίο εισήχθη σήμερα για συζ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές& καταιγίδες – θυελλώδεις ανέμους) σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων ΚαιρικώνΦαινομένων από την Ε.Μ.Υ., ο Δήμος Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ Προς- Ομοσπονδίες – Μέλη ΕΣΕΕ- Εμπορικούς ΣυλλόγουςΈδρες τουςΘέμα: Ρύθμιση παλαιών οφειλών από δάνεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν επτά άτομα στην Ηλεία για τυχερό παίγνιο και παραβίαση τωνμέτρων για την μετάδοση του ΚορωνοιούΠρόκειται για προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντοςκαι έξι θαμώνες που
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search