ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Ρώρος-Ώρα Πατρών: Μέτρα για τη διάβρωση των ακτών

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γ. Ρώρος προς τον Αντιδήμαρχο Έργων σχετικά με τη διάβρωση των ακτών: Είναι γνωστό το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών που μπορεί, να οφείλεται στις κλιματικές αλλαγές (άνεμοι, κυματισμός, αύξηση της στάθμης της θάλασσας, ένταση συχνότητας των βροχοπτώσεων), αλλά και σε ανθρώπινες παρεμβάσεις (έργα, λατομεύσεις, φράγματα κ.α). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας από τα Καμίνια έως τον Ψαθόπυργο, με την διάβρωση να έχει φέρει τους δρόμους σε κακή και επικίνδυνη κατάσταση, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με έγγραφό του που κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πατρέων, εξουσιοδοτεί την Περιφέρεια να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Πατρέων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν λόγω της παράκτιας διάβρωσης. Επειδή η προθεσμία παρεμβάσεων λήγει τις 31/12/20 ζητάμε να μας ενημερώσετε για τον σχεδιασμό σας και το χρονοδιάγραμμα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καρναβαλικό "άρωμα" από σήμερα στο κέντρο της Πάτρας. Από το πρωί τοποθετούνται μπάστακες και άλλες καρναβαλικές κατασκευές στην Πλατεία Γεωργίου. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε απόλυτη καταστροφή του εισοδήματος των αγροτών στην δυτική Αχαία οδήγησε η πρόσφατη κακοκαιρία. Ο παγετός είχε ως συνέπεια τεράστιες εκτάσεις με πατάτες, να υποστούν ζημιές. Οι . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Του ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ *Την αλλαγή του εκλογικού νόμου για την αυτοδιοίκηση, με την κατάργηση της απλής αναλογικής, εντός του Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε, ο ΥΠΕΣ κ. Βορίδης. Εκτιμώ ότι στη . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Η ομιλία μπορεί τελικά να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη από τον βήμα ενός ανθρώπου που έχει κολλήσει κορονοϊό. Μια νέα μελέτη, με επικεφαλής Έλληνες επιστήμονες, δείχνει ότι μικρότερα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε απόλυτη καταστροφή του εισοδήματος των αγροτών στην δυτική Αχαία οδήγησε η πρόσφατη κακοκαιρία. Ο παγετός είχε ως συνέπεια τεράστιες εκτάσεις με πατάτες, να υποστούν ζημιές. Οι αγρότες διεκδικούν α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας αναφέρει:Ήδη έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μέσω της διαδικτυακής πύλης opengov.gr σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα κορονοϊου σε μαθητή εντοπίστηκε στο 18ο  Δημοτικό Σχολείο  της Πάτρας.Σύμφωνα με πληροφορίες   το μοριακό τεστ του μαθητή, βγήκε θετικό και άμεσα χθες το βράδυ υπήρξε ενημέρωση του σχολείου. Ο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search