ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευκρινίσεις προς καλόγνωμους και μη

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, είναι υπέρ του να έχουν οι Δημοτικές Παρατάξεις γραφεία. Όχι κατ’ ανάγκην στο κεντρικό Δημαρχείο, αλλά στο κέντρο της πόλης για να μπορούν οι παρατάξεις να εξυπηρετηθούν τις απογευματινές ώρες.

Ίσως η δική μας παράταξη, να το έχει περισσότερο ανάγκη, από τις παρατάξεις που ευθέως εκπροσωπούν τους κομματικούς οργανισμούς εξουσίας. Αλλά δεν θα το κάναμε ποτέ πρώτο ζήτημα.

Η επίλυση είναι εξ αντικειμένου δυσχερής, άλλωστε καμία Δημοτική Αρχή δεν κατόρθωσε να το λύσει μέχρι τώρα. Όχι, εμείς δεν θα προτείνουμε ποτέ ο Δήμος να νοικιάσει κεντρικό κτίριο για τις παρατάξεις, την στιγμή μάλιστα που όλοι προτείνουμε την μείωση των εξόδων.

Το κτίριο της οδού Μπουκαούρη, απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το κεντρικό Δημαρχείο και σύμφωνα με την εντύπωση του εκπροσώπου μας στην αυτοψία, είναι πλήρως λειτουργικό και το θεωρούμε ικανοποιητική λύση προς το παρόν. Αν με την ολοκλήρωση του Αρσακείου βρεθεί καλύτερη λύση θα την αποδεχθούμε. Είτε στο Αρσάκειο, είτε στο σημερινό Δημαρχείο. Φοβούμαστε ότι αν η λύση τορπιλιστεί με αστεία επιχειρήματα δεν θα βρεθεί άλλη. Και τότε υπεύθυνες θα είναι οι παρατάξεις.

Κατά τα λοιπά, δεν μας ενοχλεί ο πρόχειρος σχολιασμός, όσων σχολίασαν την ανακοίνωση μας χωρίς ποτέ να την δημοσιεύσουν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους 7 παιδιά, σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν (12 παιδιά και 4 ενήλικες) και νοσηλεύονται από την επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί δύο ένοπλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ρουκέτες που έπληξαν απόψε την περιοχή του Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισράηλ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων της κρατικής επιδότησης των πρώτων υλών για τις επιχειρήσεις εστίασης θα ανοίξει την Παρασκευή 14 Μαΐου. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Με το βραβείο «Ελευθερίας των ΜΜΕ» των εκδόσεων «Weimer» τιμήθηκε σήμερα ως «γεφυροποιός» ο Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να εκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

             Στίς 10 Μαΐου ἡ Ἀχαΐα, μέ πρώτη τήν Ἀποστολική πόλη τῶν Πατρῶν ἑορτάζει τήν ἐπέτειο τῆς Μετακομιδῆς τοῦ ἱεροῦ Λειψάνου τοῦ Ἁγίου Νικολάου( τήν διέλευση ἀπό τήν Ἀχαΐα πρός τήν Δύση). Ἐπί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα γόνιμο διάλογο είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης με τον  Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη  Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου υλοποιούν Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 15:00, προκειμένου να παρουσιαστούν και να συζητηθ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search