ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευκρινίσεις προς καλόγνωμους και μη

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, είναι υπέρ του να έχουν οι Δημοτικές Παρατάξεις γραφεία. Όχι κατ’ ανάγκην στο κεντρικό Δημαρχείο, αλλά στο κέντρο της πόλης για να μπορούν οι παρατάξεις να εξυπηρετηθούν τις απογευματινές ώρες.

Ίσως η δική μας παράταξη, να το έχει περισσότερο ανάγκη, από τις παρατάξεις που ευθέως εκπροσωπούν τους κομματικούς οργανισμούς εξουσίας. Αλλά δεν θα το κάναμε ποτέ πρώτο ζήτημα.

Η επίλυση είναι εξ αντικειμένου δυσχερής, άλλωστε καμία Δημοτική Αρχή δεν κατόρθωσε να το λύσει μέχρι τώρα. Όχι, εμείς δεν θα προτείνουμε ποτέ ο Δήμος να νοικιάσει κεντρικό κτίριο για τις παρατάξεις, την στιγμή μάλιστα που όλοι προτείνουμε την μείωση των εξόδων.

Το κτίριο της οδού Μπουκαούρη, απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το κεντρικό Δημαρχείο και σύμφωνα με την εντύπωση του εκπροσώπου μας στην αυτοψία, είναι πλήρως λειτουργικό και το θεωρούμε ικανοποιητική λύση προς το παρόν. Αν με την ολοκλήρωση του Αρσακείου βρεθεί καλύτερη λύση θα την αποδεχθούμε. Είτε στο Αρσάκειο, είτε στο σημερινό Δημαρχείο. Φοβούμαστε ότι αν η λύση τορπιλιστεί με αστεία επιχειρήματα δεν θα βρεθεί άλλη. Και τότε υπεύθυνες θα είναι οι παρατάξεις.

Κατά τα λοιπά, δεν μας ενοχλεί ο πρόχειρος σχολιασμός, όσων σχολίασαν την ανακοίνωση μας χωρίς ποτέ να την δημοσιεύσουν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

 Τραγωδία σημειώθηκε στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη όπου ένας εργάτης καταπλακώθηκε από σίδερα με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτη στην οδό Θέμιδος 25 όπου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο μεγάλος Πελέ έσπευσε να τον αποχαιρετίσει. Ο «μάγος της μπάλας» εξέφρασε την οδύνη του λέγοντας «είναι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας είχαν οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Λέντζας, Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης και Δυτικής Αχαΐας Σπ. Μυλωνάς. Κατά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

63 νέα κρούσματα καταγράφει σε ένα 24ωρο η Δυτ. Ελλάδα. Τα 29 εντοπίζονται στην Αχαΐα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας είχαν οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Λέντζας, Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης και Δυτικής Αχαΐας Σπ. Μυλωνάς. Κατά τη συνάντηση συμφων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών: Η Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών έχει ορισθεί από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Eργασίες βαριάς συντήρησης στην Περιμετρική Πατρών για την ενίσχυση της Κάτω Διάβασης Κ635 στον κόμβο Οβρυάς ανακοινώνει η Ολυμπία Οδός.  Ειδικότερα, στο πλαίσιο εργασιών βαριάς συντήρησης της υποδομή
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search