ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα Ενωμένη: Θλιβερές και σκοταδιστικές συμπεριφορές απέναντι στον Αμερικανό Πρέσβη

Ανακοίνωση της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη":

Είμαστε πεπεισμένοι, πλέον, ότι ζούμε σε άκρως σουρεαλιστικές εποχές, εποχές τις οποίες μόνον η Δημοτική αρχή του ΚΚΕ μπορεί να μας προσφέρει.

Στην αρχή πληροφορηθήκαμε ότι απαγορεύουν την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στην Πάτρα και τώρα διαπιστώσαμε ότι του απαγορεύουν και να ομιλεί, να ακούγονται η φωνή του και οι απόψεις του!

Πρόκειται αναμφίβολα για θλιβερές και σκοταδιστικές συμπεριφορές, οι οποίες προσβάλουν την πόλη μας και την Ιστορία της μέσα από ιδεοληψίες και τακτικές παλαιολιθικής εποχής.

Επιτέλους, πρέπει να μπει ένα τέρμα σε όλον αυτόν τον κατήφορο. Ο Δήμαρχος είναι Δήμαρχος όλης της Πάτρας και όχι Δήμαρχος του ΚΚΕ. Δεν επιτρέπεται να προσβάλει την πόλη μας με τέτοιες συμπεριφορές που μόνο Δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης δεν θυμίζουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ευρωπαϊκή Ενωση έφθασε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna για την προμήθεια του υποψήφιου εμβολίου της, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνία και με άλλη μια φαρμακευτική, την Moderna σύναψε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να προμηθευτεί 160 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού. Αύριο οι υπογραφές.Η Ευρωπαϊκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός τους, μέσω τηλεδιάσκεψης / βιντεοκλήσης, με ραντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός στην ελληνική αστυνομία και με παρελθόν στις απάτες ο άντρας που φαίνεται στις 16 Νοεμβρίου και 19 Νοεμβρίου να εξαπάτησε ηλικιωμένωνές στην περιοχή του Αίγιου.Και στις δυο περιπτώσεις ο άντρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τους 100 φτάνουν οι νοσηλευόμενοι από κορωνοϊό στη Δυτική Ελλάδα. Από αυτούς οι 15 νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 21 ασθενείς στην κλινική κορωνοιού παρά τα 5 εξιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search