ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το σχέδιο προϋπολογισμού για το έτος 2021, το οποίο θα έρθει προς ψήφιση σε προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Συντάξαμε ένα προϋπολογισμό χωρίς καμία δημιουργική λογιστική ή αριθμητική αλχημεία και κυρίως χωρίς καμία δέσμευση που δεν μπορεί να υλοποιηθεί, βασιζόμενοι σε έσοδα και δαπάνες μακριά από πολιτική σκοπιμότητα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε επίσης ότι ο προϋπολογισμός είναι απολύτως εναρμονισμένος με τις διατάξεις των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών (41736/23.7.20 ΚΥΑ) και συντάχθηκε σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τα όρια δαπανών, όπως επίσης τα υποδείγματα που περιγράφονται στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.

Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός εστιάζει στις πρωτόγνωρες προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία, αναδεικνύοντας παράλληλα το πνεύμα της σημερινής Περιφερειακής Αρχής για ολοκλήρωση του συνόλου των έργων που εκτελούνται στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και την προσπάθεια εξορθολογισμού των λειτουργικών δαπανών, αλλά και της επιτάχυνσης των πληρωμών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search