ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ν. Παπαδημάτος: Πιο επίκαιρο από ποτέ στις μέρες μας το ηχηρό μήνυμα του 40

Πιο επίκαιρο από ποτέ είναι στις μέρες μας το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι Ελληνες σε ολόκληρο τον κόσμο, εκείνο το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, όταν πολιτική ηγεσία, στρατός, κλήρος και λαός είπαν με ένα στόμα «ΟΧΙ» στις σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύτηκαν την κυριαρχία και την ελευθερία της πατρίδα μας.

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία με την πανδημία του Covid-19 και με την Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο και Θράκη, όλοι οι Ελληνες οφείλουμε να βαδίσουμε στα χνάρια των ηρωικών μας προγόνων, να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να έχουμε πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά και τις αξίες της φυλής μας, αλλά και στον μεγαλοδύναμο Θεό και την Παναγία που με την Αγία της Σκέπη φροντίζει το ελληνικό έθνος.

Με αφορμή την αυριανή γιορτή, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη του συνδυασμού ευχόμαστε σε όλους τους Ελληνες «Χρόνια Πολλά!!!».

Ζήτω το Εθνος!!! Και ψηλά τις σημαίες!!!

Σε κάθε σπίτι και μια γαλανόλευκη!!!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση των προθεσμιών δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων, καθώς και των δηλώσεων Covid Μαρτίου έως και Αυγούστου για διορθώσεις λαθών ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ηρωική κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος εντόπισε δύο κλέφτες πάνω σε μηχανάκι και όρμησε πάνω τους για να τους σταματήσει. Οι δύο κλέφτες είχαν μό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της ιστοσελίδας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exoikonomo2020.gov.gr.   Στις σχετικές ενότητες οι ενδιαφερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαμηλά η Αχαϊα σε κρούσματα σήμερα καθώς περιορίστηκαν στα 13. Υπάρχουν όμως περιοχές με υψηλούς δείκτες στη μετάδοση της Covid . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στην υδροπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προληπτική απολύμανση στο δημοτικό σχολείο του Σκοροχωρίου πραγματοποίησε πρόσφατα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου, παρουσία του προέδρου της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μαρίνη Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Μετά την απαλλοτρίωση του οικοπέδου που βρίσκεται μεταξύ του 1ου Νεκροταφείου, των σχολικών συγκροτημάτων της Ανθούπολης και της Τροχαίας, και την καταβολή από τον Δήμο του ορισθέντος ποσού, ο ενοικ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search