ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Συνάντηση Χαροκόπου με τον δήμαρχο Πατρέων

ν, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών & Νομικής Υπηρεσίας, κου Πλέσσα Διονύσιου προς την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία- Παράρτημα Πάτρας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, συνάντηση στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου με τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.ΑμεΑ και Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., κο Αντώνη Χαροκόπο, στην οποία συμμετείχε και η Οργανωτική Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κα Ουλιάνα Ίβαντσικ.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης υπήρξε η συζήτηση για τα ανταποδοτικά, δημοτικά τέλη όπου η Ομοσπονδία κατέθεσε τις εξής προτάσεις:

Πρόβλεψη για απαλλαγή/μείωση των δημοτικών τελών για τα άτομα με αναπηρία

Ένταξη των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη που λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία που απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη

Για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες που έχουν στην φροντίδα τους άτομα με αναπηρία να μην προσμετρούνται στα εισοδηματικά κριτήρια  τα πάσης φύσεως επιδόματα αναπηρίας (ΟΠΕΚΑ, εξωιδρυματικό, κίνησης, διατροφικό κλπ).

Ο κος Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα λάβει υπόψη τις προτάσεις της Ομοσπονδίας ενώ ο Δήμαρχος, κος Πελετίδης Κων/νος διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία για θέματα ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι μετά την διακοπή ρεύματος προκλήθηκε βλάβη σε δύο κεντρικές γεωτρήσεις εκ των οποίων υδροδοτούνται οι Κοινότητες Κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η  συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου στο τμήμα από Πάτρα έως Αίγιο, καθώς εκτελούνται εργασίες που βελτιώνουν τις συνθήκες ασφάλεια . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση του Θεάτρου “Απόλλων” Πατρών έγινε σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, καθώς υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Χρήστου Πατούχα, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Πληροφορηθήκαμε ότι το έργο αποπεράτωσης του Φράγματος και η συντήρηση του για πέντε χρόνια, δημοπρατείται στις 18 του επ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η  συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου στο τμήμα από Πάτρα έως Αίγιο, καθώς εκτελούνται εργασίες που βελτιώνουν τις συνθήκες ασφάλειας του οδικού άξονα κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός στην ελληνική αστυνομία και με παρελθόν στις απάτες ο άντρας που φαίνεται στις 16 Νοεμβρίου και 19 Νοεμβρίου να εξαπάτησε ηλικιωμένωνές στην περιοχή του Αίγιου.Και στις δυο περιπτώσεις ο άντρα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search