ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα: Συνάντηση Χαροκόπου με τον δήμαρχο Πατρέων

ν, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών & Νομικής Υπηρεσίας, κου Πλέσσα Διονύσιου προς την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία- Παράρτημα Πάτρας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, συνάντηση στην κεντρική αίθουσα του Δημαρχείου με τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.ΑμεΑ και Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν., κο Αντώνη Χαροκόπο, στην οποία συμμετείχε και η Οργανωτική Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κα Ουλιάνα Ίβαντσικ.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης υπήρξε η συζήτηση για τα ανταποδοτικά, δημοτικά τέλη όπου η Ομοσπονδία κατέθεσε τις εξής προτάσεις:

Πρόβλεψη για απαλλαγή/μείωση των δημοτικών τελών για τα άτομα με αναπηρία

Ένταξη των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη που λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία που απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη

Για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες που έχουν στην φροντίδα τους άτομα με αναπηρία να μην προσμετρούνται στα εισοδηματικά κριτήρια  τα πάσης φύσεως επιδόματα αναπηρίας (ΟΠΕΚΑ, εξωιδρυματικό, κίνησης, διατροφικό κλπ).

Ο κος Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα λάβει υπόψη τις προτάσεις της Ομοσπονδίας ενώ ο Δήμαρχος, κος Πελετίδης Κων/νος διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία για θέματα ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους 7 παιδιά, σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν (12 παιδιά και 4 ενήλικες) και νοσηλεύονται από την επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί δύο ένοπλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ρουκέτες που έπληξαν απόψε την περιοχή του Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισράηλ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων της κρατικής επιδότησης των πρώτων υλών για τις επιχειρήσεις εστίασης θα ανοίξει την Παρασκευή 14 Μαΐου. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Με το βραβείο «Ελευθερίας των ΜΜΕ» των εκδόσεων «Weimer» τιμήθηκε σήμερα ως «γεφυροποιός» ο Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να εκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

             Στίς 10 Μαΐου ἡ Ἀχαΐα, μέ πρώτη τήν Ἀποστολική πόλη τῶν Πατρῶν ἑορτάζει τήν ἐπέτειο τῆς Μετακομιδῆς τοῦ ἱεροῦ Λειψάνου τοῦ Ἁγίου Νικολάου( τήν διέλευση ἀπό τήν Ἀχαΐα πρός τήν Δύση). Ἐπί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα γόνιμο διάλογο είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης με τον  Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη  Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου υλοποιούν Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 15:00, προκειμένου να παρουσιαστούν και να συζητηθ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search