ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο Υπουργείο Υποδομών ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Αλλεπάλληλες παραγωγικές συνεργασίες με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγονες του Υπουργείου Υποδομών είχε σήμερα (23/10) στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς. 

 

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

 

Κατά τις συνεργασίες αυτές ο Δήμαρχος ενημερώθηκε κατ΄αρχήν για την εξέλιξη των υπολειπόμενων εργασιών στο φράγμα Πείρου-Παραπείρου και για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης τους. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που αποκόμισε ο Δήμαρχος θεωρείται ρεαλιστικός ο στόχος για την παροχή νερού από το φράγμα μέσα στην προσεχή Άνοιξη.

 

«Δίνουμε ένα σκληρό αγώνα» ανέφερε αμέσως μετά ο Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Εκτιμώ ότι μέσα στους επόμενους μήνες, για την ακρίβεια την Άνοιξη που μας έρχεται, οι δημοτικές ενότητες Ωλενίας και Δύμης θα υδροδοτηθούν από τα νερά του φράγματος κι αυτή θα είναι θα είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για την οποία  θα επιμένουμε σε καθημερινή βάση».

 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος είχε επαφές για το ζήτημα της άρδευσης από το φράγμα του Πηνειού μέσω κλειστού δικτύου μεταποράς. Ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για την υδρογεωλιγική μελέτη καθορισμού των αναγκών άρδευσης στις περιοχές που μπορεί να τροφοδοτεί το φράγμα, για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης του φράγματος καθώς και για τις εργασίες συντήρησης του δικτύου μεταφοράς.

 

«Είναι σαφές ότι υπάρχει στην πράξη και εν εξελίξει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την άρδευση περιοχών του Δήμου μας, στη δημοτική ενότητα Λαρισού, από τα νερά του φράγματος Πηνειού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτού του σχεδίου, τα στάδια της υλοποίησής του και πιέζουμε αδιάκοπα για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η άρδευση από τα νερά του φράγματος Πηνειού», ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς μετά από την ολοκλήρωση των επαφών του. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Χρήστου Πατούχα, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Πληροφορηθήκαμε ότι το έργο αποπεράτωσης του Φράγματος και η συντήρηση του για πέντε χρόνια, δημοπρατείται στις 18 του επ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το πρόγραμμα άρσης των μέτρων του lockdown μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως τόνισε αυτή τη φορά, κατά την πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ευρωπαϊκή Ενωση έφθασε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna για την προμήθεια του υποψήφιου εμβολίου της, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνία και με άλλη μια φαρμακευτική, την Moderna σύναψε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να προμηθευτεί 160 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού. Αύριο οι υπογραφές.Η Ευρωπαϊκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός στην ελληνική αστυνομία και με παρελθόν στις απάτες ο άντρας που φαίνεται στις 16 Νοεμβρίου και 19 Νοεμβρίου να εξαπάτησε ηλικιωμένωνές στην περιοχή του Αίγιου.Και στις δυο περιπτώσεις ο άντρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τους 100 φτάνουν οι νοσηλευόμενοι από κορωνοϊό στη Δυτική Ελλάδα. Από αυτούς οι 15 νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 21 ασθενείς στην κλινική κορωνοιού παρά τα 5 εξιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search