ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ερύμανθος: Ερχεται ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολεία

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε σχολεία του Ερυμάνθου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο δήμος. Οπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 13.00 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή, υπό τον δήμαρχο Θόδωρο Μπαρή, για να εγκριθούν οι μελέτες σχετικά με την αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου.

Στόχος των έργων είναι η ασφάλεια, η καλύτερη ποιότητα ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και η οικονομία ενέργειας.Πιο συγκεκριμένα, οι μελέτες που έχουν ετοιμαστεί αναφέρονται στα σχολεία της Χαλανδρίτσας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), το σχολικό συγκρότημα Σταυροδρομίου και το Γυμνάσιο και Λύκειο Φαρρών. Επιπλέον, θα παρθεί απόφαση για την ένταξη των ανωτέρω μελετών στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την υλοποίηση των εργασιών.

Και τέλος, αναμένεται να συγκροτηθεί η επιτροπή που θα παραλάβει το έργο βελτίωσης του αρδευτικού δικτύου Χαλανδρίτσας, Ελληνικού και Σταροχωρίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στα εθνικά θέματα προχωράτε χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική. Αβουλος ο πρωθυπουργός σας, και ελπίζω όχι μοιραίος για τη χώρα. Προχωράτε με το βλέποντας και κάνοντας», . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικά και πόσοι είναι στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Αποφασίστε τι θέλετε για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θα το ενισχύσετε; Θα το βοηθήσετε να πάει μπροστά ή θα το αφήσετε στην τύχη του;». Ηταν το βασικό ερώτημα που έθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search