ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μυλωνάς: Γόνιμη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και των μελών της δημοτικής αρχής με αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου, υπό τον πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Ρέλλο.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τους συνομιλητές για όλες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στη β’ φάση του σχεδίου αστικής ανάπλασης στην Αχαγιά. Στη συνέχεια έγινε εκτεταμένος διάλογος, απαντήθηκαν απορίες και δόθηκαν διευκρινίσεις.

Κεντρική και βάσιμη ήταν η ανησυχία των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου για το πρόβλημα της στάθμευσης που ταλαιπωρεί τις εμπορικές δραστηριότητες αλλά και ολόκληρη τη ζωή στην πόλη.

Στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει ότι ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε προκήρυξη για κατάθεση προσφορών προς ενοικίαση ελεύθερων χώρων ώστε αυτά να μετατραπούν από το Δήμο σε υπαίθρια πάρκινγκ, προκειμένου να υπάρξει ριζική και άμεσηαντιμετώπιση του προβλήματος πολύ πριν από την υλοποίηση της β’ φάσης της ανάπλασης.

Ταυτόχρονα, ο Σπύρος Μυλωνάς εξήγησε στους συνομιλητές του ότι η μακροπρόθεσμη και οριστική λύση του προβλήματος σχετίζεται με την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης που θα εξασφαλίσει κοινόχρηστους χώρους και θα επιτρέψει τη μόνιμη λύση του προβλήματος.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από κοινή διάθεση συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν εκκρεμότητες και προβλήματα σε ένα κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας.

«Είχαμε μια συνάντηση εργασίας που ήταν γόνιμη και δημιουργική», δήλωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Ο Δήμος συζητάει, ακούει και επιχειρεί συνεχώς για την επίλυση των προβλημάτων. Η συνάντησή μας με τον Εμπορικό Σύλλογο μας έδωσε την ευκαιρία να ακούσουμε αλλά και να ενημερώσουμε για τις εξελίξεις σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τη β΄ φάση της ανάπλασης αλλά και με το καυτό ζήτημα των χώρων στάθμευσης. Πιστεύω ότι κινούμαστε στη σωστή πορεία κι αυτό το κατανόησαν οι συνομιλητές ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
Image
Image

Search