ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαύρα χάλια απο ένα “όραμα” που πήγε περίπατο

H Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά, τοποθέτηση του πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας του δήμου δυτικής Αχαΐας Νίκου Οικονομόπουλου:

Μια μικρή βόλτα στην έδρα του δήμου μας, την Κάτω Αχαΐα και γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι το “‘όραμα” του κ. Μυλωνά και των συνεργατών πήγε περίπατο.

Και είναι άξιο απορίας πως η σημερινή δημοτική αρχή κατόρθωσε , (διότι κατορθώματος πρόκειται) με 12 νέους δημοτικούς υπαλλήλους στον ανταποδοτικό τομέα, να παρουσιάζει την εικόνα των παρακάτω φωτογραφιών. Με νέο μεγάλο όχημα καθώς και με πλήθος οχτάμηνων εργαζομένων (μέσο ΟΑΕΔ) η Κάτω Αχαΐα να είναι σε μαύρα χάλια.

Δυστυχώς δεν έχετε χρόνο κ. Μυλωνά ούτε εσείς ούτε οι συνεργάτες σας. Ασχολείστε με μονταζιέρες αυτό τον καιρό…

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική εγκύκλιο για το σύστημα των προαιρετικών μειώσεων ενοικίου εξέδωσε προς τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ). «Η ΠΟΜΙΔΑ συνιστά στα μέλη της . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την διαπίστωση πως όσο γρηγορότερα έρθει το εμβόλιο, τόσο λιγότερες πιέσεις θα δεχθεί η ελληνική οικονομία, έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού «χτύπησε καμπανάκι» και στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς χθες, ο Αλέξης Τσίπρας είχε αλεπάλληλες συσκέψεις με συνεργάτες του προκειμένου να εξεταστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει από αργά το βράδυ της Πέμπτης τη Λάρισα. Συγκεκριμένα, φοιτήτρια ηλικίας 20 ετών, η οποία σπούδαζε σε Σχολή της πόλης, βρέθηκε απαγχονισμένη με αυτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική φάση για την ανάθεση των μελετών και την προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκονται οι διαδικασίες για το έργο του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς και τη μετατροπή του σε ένα ολοκληρωμένο σύγχρον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας  νοσηλεύονταν 15 ασθενείς συνολικά με τους 13 από αυτούς να βρίσκονται στην οφθαλμολογική και τους δύο στην ΜΕΘ Covid. Στο νοσοκομείο τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι την Κυριακή θα παραμείνουν σε καραντίνα στα δωμάτια της εστίας του πρώην ΑΤΕΙ 35 φοιτητές μετά τον εντοπισμό 5 θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Ήδη η πλειοψηφία έχει υποβληθεί σε τεστ και παραμένο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search