ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δ. Καλογερόπουλος: Μια παράξενη σχολική χρονιά αρχίζει

Με αφορμή τηv έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Μια σχολική χρονιά παράξενη και ιδιαίτερη, μόλις ξεκίνησε για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Βάσει των νέων δεδομένων, όλοι μας οφείλουμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα του κορωνοϊού και να είμαστε προσεκτικοί, να δείχνουμε συνέπεια και υπευθυνότητα τηρώντας όλα τα μέτρα, για να προστατεύσουμε την υγεία την προσωπική μας, την οικογενειακή μας και εν γένει του σχολικού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

 

Η δημοτική μας αρχή, εργάστηκε και θα συνεχίζει να εργάζεται με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και των διευθυντών των σχολικών μονάδων, ώστε τα σχολεία μας να λειτουργούν προσφέροντας σε όλους ένα περιβάλλον ασφαλές, καθαρό και φιλικό.

 

Σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή, ευχόμαστε καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή δύναμη. Πάνω απ’όλα, ευχόμαστε σε όλους υγεία. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες τους, συνεχίζοντας παρ'όλες τις δυσκολίες να χτίζουμε ένα μέλλον καλύτερο για μικρούς και μεγάλους.

 

Καλή σχολική χρονιά!»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο προσδιορισμός των ομάδων αυξημένου κινδύνου για τον κορωνοϊό και όλες οι αποφάσεις του ΥΠΕΣ (εγκύκλιοι κ.λπ.) καθορίζονται από τις εισηγήσεις της Επιτροπής Προστασίας της Δημόσι . . .
LIFE STYLE

Η διάσημη ηθοποιός, Mandy Moore πλέει σε πελάγη ευτυχία καθώς εκείνη και ο άντρας της, Taylor Goldsmith, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Moore μοιράστηκε τα νέα στο Instagram με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, πέραν της συνεχούς επικοινωνίας που είχε πριν και μετά τον τελικό του Super Cup με τα μέλη της διοίκησης του «Προμηθέα» και των συγχαρητήριων . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η δρομολόγηση έργων και μελετών που αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, αλλά και η προένταξη νέων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα απα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, πέραν της συνεχούς επικοινωνίας που είχε πριν και μετά τον τελικό του Super Cup με τα μέλη της διοίκησης του «Προμηθέα» και των συγχαρητήριων που απέστειλε στους
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητή Χρήστο Μπούρα επεσκέφθησαν αυτή την εβδομάδα ο Δήμαρχος Αιγίου Δ. Καλογερόπουλος και στη συνέχεια οι βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Α. Τσιγκρής, Ι. Φωτήλας και ο β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  To Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με την αριθ. 163/29-5-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, την 30η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, με τα παρακάτω θέματα:     1.
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search