ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Στο Γυμνάσιο - Λύκειο Κάτω Αχαΐας για τον αγιασμό ο Δήμαρχος Δ. Αχαΐας, Σ. Μυλωνάς »

Στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, για τον σχολικό αγιασμό συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ Νίκο Πετρόπουλο μαζί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που τέλεσε τον αγιασμό.

 

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάππα παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ορλώφ Κυριάκος. Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γκοτσόπουλος Βασίλης, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο Λακκόπετρας ενώ ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Γρηγόρης Μάλλιαρης με τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Παλαιολόγο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στα Σαγαιίκα.

 

 Νωρίς το πρωί και πριν από τον αγιασμό Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν  στην Θεία Λειτουργία στην Κάτω Αχαΐα για την  γιορτή του Τιμίου Σταυρού καθώς και στον χθεσινό Εσπερινό προκειμένου να τιμήσουν την γιορτή ελλείψει της δυνατότητας για πανηγυρικό εορτασμό εξ’ αιτίας της αποφυγής εξάπλωσης του covid-19.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σχεδόν… 200 κρούσματα μετράει η Αττική, η οποία για μια ακόμα μέρα φλέγεται, μετρώντας… τη συντριπτική πλειοψηφία των συνολικών κρουσμάτων της χώρας μας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι του Ρίου. Η παραλιακή βούλιαξε για ακόμη μία φορά, μετά την σημερινή έντονη βροχόπτωση. Ανάλογα προβλήματα είχαν προκληθεί και πριν από δέκα ημέρες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έντονη βροχόπτωση με διάρκεια και σβηστά τα αντλιοστάσια του Δήμου ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι του Μεσολογγίου και φυσικά και οικίες.   Αυτή την ώρα έχει σταματήσ . . .
LIFE STYLE

Ένα ερωτικό τρίγωνο σκανδαλίζει τον τελευταίο καιρό τα γαλλικά μέσα. Πρωταγωνιστές: ένας πατέρας, ο γιος του και η Κάρλα Μπρούνι. Ο πρώην σύντροφος της, ο φιλόσοφος Ραφαέλ Εντοβέν, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι του Ρίου. Η παραλιακή βούλιαξε για ακόμη μία φορά, μετά την σημερινή έντονη βροχόπτωση. Ανάλογα προβλήματα είχαν προκληθεί και πριν από δέκα ημέρες από τον "Ιανό".
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έντονη βροχόπτωση με διάρκεια και σβηστά τα αντλιοστάσια του Δήμου ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι του Μεσολογγίου και φυσικά και οικίες.   Αυτή την ώρα έχει σταματήσει η βροχή και λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κεραυνός χτύπησε σπίτι στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου. Έπεσε επάνω σε ηλιακό στην στέγη του κτηρίου με αποτέλεσμα το σπίτι να πάρει φωτιά. Την ίδια ώρα έντονη είναι η βροχόπτωση στη περιοχή Τρίκορφο Ναυ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search