ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Yπογράφηκε η σύμβαση αποκατάστασης της Γέφυρας της Καλογριάς

Την Προγραμματική Σύμβαση της αποκατάστασης της Γέφυρας της Καλογριάς και τη βελτίωση της πρόσβασης προς τις Ιερές Μονές του Αγ.Νικολάου Σπάτα και Μαρίτσας υπέγραψε ο Δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν.Μυλωνάς με τον Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη.

 

Η καινούργια «σιδερογέφυρα» θα περιλαμβάνει μια λωρίδα κυκλοφορίας για οχήματα και χωριστή για πεζούς, εκτιμάται δε ότι θα προσδώσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της δημοφιλούς περιοχής, ικανοποιώντας και το αίτημα ετών, επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και εστίασης-αναψυχής.

 

Στην Ιερές Μονές Μαρίτσης και Αγίου Νικολάου Σπάτα αντίστοιχα, θα κατασκευαστεί ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση, θα αποκατασταθεί ο ασφαλτικός τάπητας, θα γίνει φρεζάρισμα του οδοστρώματος, θα κατασκευαστεί στρώση υπόβασης, και θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και μόρφωση τάφρου.

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος «Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και στον προγραμματισμό μας συνεχίζουμε και εντείνουμε την προσπάθεια μας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας με την Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, έργα με ουσία και προοπτική σε πλήθος διαφορετικών τομέων, που συμβάλουν καθοριστικά στην πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, δημιουργώντας μια αισιόδοξη προοπτική. Ένα ένα τα χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου και σε συνεργασία με την ΠΕΔ και τον Περιφερειάρχη κο Φαρμάκη επιλύονται».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search