ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Πολιτική Προστασία προβαίνουν σε καθαρισμό δημοτικών οικοπέδων»

 

Τον καθαρισμό οικοπέδων με σκοπό την αντιπυρική προστασία του Δήμου συνεχίζει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και η Πολιτική Προστασία.

 

Τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν ακατάπαυστα με στόχο να προλάβουν οποιαδήποτε περίπτωση πυρκαγιάς και να είναι προετοιμασμένοι για την πυροπροστασία. Αρκετά είναι τα δημοτικά οικόπεδα που έχουν ήδη καθαριστεί όπως στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας αλλά και σε περιοχές που διαμένουν Ρομά, καθώς οι ενέργειες συνεχίζονται με σειρά προτεραιότητας σε κοινότητες που η επικινδυνότητα είναι αυξημένη.

 

 «Κατανοούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε για κάποιους δεν αποτελεί προτεραιότητα η αποψίλωση των οικοπέδων τους», αναφέρει ο Δήμαρχος, «οι παρεμβάσεις για την πυρασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι αναγκαίες για το κοινό καλό».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

354 τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Τι γίνεται όμως με την Αχαΐα και ποια είναι η κατάσταση ; Ο κορωνοϊός δείχνει να "φούντωσε" κατά τη δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού. Από τα 325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματολ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μανώλης Μητσιάς θα ανέβει στη σκηνή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας του Απόλλωνα Πατρών, από όπου θα γίνει η συναυλία, χωρίς όμως να υπάρχει κοινό, εξαιτίας των υγειονομικών σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνολικά 354 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα και 3 θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού. Από τα 325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρά λίγο να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή, ένας μετανάστης την προσπάθειά του να διαφύγει από το λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «τρύπωσε» σε φορτηγό που επρόκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια η καθηγήτρια γαλλικών Βασιλική (Βαλή) Ευστ. Παπαγεωργοπούλου. Η εκλιπούσα είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια στο Πρότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search