ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επιστολή Πελετίδη στον υπουργό εργασίας για πρόσληψη 190 καθαριστριών

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης με επιστολή του στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ζητά την έγκριση πρόσληψης 190 εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου, με πλήρες ωράριο εργασίας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες καθαριότητας, λόγω της πανδημίας από τον covid 19.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι, ο Δήμος μας έχει  διακόσια πενήντα επτά (257) σχολεία Πρωτοβάθμιας (Α/θμιας) και Δευτεροβάθμιας (Β/θμιας) εκπαίδευσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες καθαριότητας που θα έχουμε την ερχόμενη σχολική χρονιά, λόγω της πανδημίας από τον covid 19 και την εμπειρία μας από την προηγούμενη σχολική χρονιά, καταλήξαμε ότι για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών συγκροτημάτων, απαιτούνται: α) Για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκατόν εννέα (109) εργαζόμενοι, πλήρους ωραρίου και β) Για την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ογδόντα ένα (81) εργαζόμενοι, πλήρους ωραρίου.

Σας παρακαλούμε να εγκρίνετε τον προαναφερόμενο αριθμό εργαζομένων για πρόσληψη και τη διασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης.

Περιμένουμε άμεσα την έγκρισή σας  για να προχωρήσουμε την προκήρυξη στα χρονικά όρια που ορίζονται από την υπ’ αριθ. 50175/07-08-2020 ΚΥΑ».                                                                                

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύμα εργασίας παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αμέσως μετά το π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντιμετωπίζουμε μια σημαντική αύξηση κρουσμάτων, αλλά και διασωληνωμένων, που δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατέληξε σ ο ηλικιωμένος που δέχθηκε, άγρια χτυπήματα από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μονοδένδρι, Πατρών. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε συμπτώματα και έκανε το τεστ το οποίο βγήκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε συμπτώματα και έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Παραμένει σε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για άλλη μία φορά αντί να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλειμματική και αδιέξοδη πολιτική της, η δημοτική αρχή κατά την προσφιλή της μέθοδο χρησιμοποιεί ως ασπίδα τους εργαζόμενους, αποπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο νόμος 4495 /2017 είχε σαν στόχο τον περιορισμό της αυθαίρετης δόμησης καθώς επίσης και την καταγραφή της δομημένης επιφάνειας στη χώρα μας. Ο περιορισμός της αυθαίρετης δόμησης είναι όμως μια σύν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search