ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μυλωνάς: Tο επόμενο στοίχημα για τη ΔΕΥΑ Δυμαίων είναι η θωράκιση της Επιχείρησης

Συναντήσεις πραγματοποίησε Σάββατο και Κυριακή ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Θανάσης Πουλίδας, με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου με θέμα την καταμέτρηση, τον καθαρισμό και τη χλωρίωση των δεξαμενών ύδρευσης καθώς και το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης του νερού. Τις συζητήσεις κατεύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης. 

Σάββατο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο των Σαγαιΐκων με τους Προέδρους και του Δημοτικούς Συμβούλους των δημοτικών ενοτήτων Μόβρης και Λαρίσσου και την Κυριακή στο πρώην δημαρχείο των Λουσικών με τους Προέδρους και του Δημοτικούς Συμβούλους των δημοτικών ενοτήτων Δύμης και Ωλενίας. Και στις δύο συναντήσεις τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Κορονοϊό.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη ΔΕΥΑ Δυμαίων είναι η θεσμική θωράκιση της Επιχείρησης. Εφόσον το πρόβλημα της επάρκειας του νερού που αντιμετώπιζε η ΔΕΥΑΔ λύθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι του Δήμου, ρίχνουμε το βάρος στο θέμα της ποιότητας. Τονίζοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει η εγκατάσταση χλωριωτών στα Υδραγωγεία του Δήμου.

Σε ότι αφορά το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης που έχει προμηθευτεί η ΔΕΥΑΔ, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η λειτουργία του θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα λειτουργεί από εφαρμογή σε κινητό. «Τα ψέμματα τελείωσαν», όπως χαρακτηριστικά είπε. Με αυτό τον τρόπο οι καταμετρητές που θα προσλάβει η ΔΕΥΑΔ, μέχρι του χρόνου το Μάιο θα έχουν καταγράψει όλες τις παροχές. Και το εγχείρημα αυτό είναι τεράστιο, καθώς κανένας πλέον δεν θα μπορεί να έχει παροχή αν αυτή δεν θα είναι καταγεγραμμένη. Οπότε, η Επιχείρηση θα γνωρίζει τον όγκο των πελατών της και θα γνωρίζει και αν η παροχή θα βρίσκεται σε οικία, σε στάβλο ή σε χωράφι. Πρόκειται για μια καινοτομία που σε συνδυασμό με τον πολιτικό σχεδιασμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και ειδικά του Προέδρου της Θανάση Πουλίδα, θα δώσουν στην επιχείρηση τη θεσμική οντότητα που δεν απέκτησε ποτέ ως τώρα.

Η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται με σχέδιο , πρόγραμμα και πίστη και καλεί όλους τους δημότες σε αυτόν των αγώνα, να δοθεί από κοινού η λύση που η κοινωνία απαιτεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως η Τουρκία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να προκαλεί και να ανακατεύεται . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Στο πένθος βυθίστηκε η Παραλία Πατρών από την είδηση του πρόωρου θανάτου του 44χρονου κομμωτή Βασίλη Τσαχλή. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και τελικά έφυγε από τ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Σ.Α  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  04 / 10 / 2020. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ  11:00  –  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις καταλήψεις των μαθητών και τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι τα αντιγριπικά εμβόλια στα ράφια των φαρμακείων της Πάτρας. Αυτή είναι τουλάχιστον η ενημέρωση που έχουν οι φαρμακοποιοί από τα στελέχη του υπουργείου Υγεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία γονέων και μαθητών στο ΕΠΑΛ στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Διευθυντής πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο, πήρε όλα τα απουσιολόγια και τα πήρε σπίτι του. Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση για την πορεία των μαθητών και των φοιτητών που έγινε στο κέντρο της Πάτρας, τονίζονται τα εξής: «Την Τρίτη 29/9 στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση από μαθητές, φοιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search