ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Αλεξόπουλος: Πολιτικά εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή

Σε ανακοίνωση της, η δημοτική παράταξη «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ» αναφέρει:

‘Όταν τη θέση της σοβαρότητας που απαιτούν οι πολίτες, την παίρνει η υπεροψία, η ανευθυνότητακαι η μικρότητα, οδηγούμαστε στο να εκτίθεται και μάλιστα ανεπανόρθωτα όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίξει με τους ανθρώπους, με τους νόμους και με τη λογική.

Κάπως έτσι συνέβη και με τη Δημοτική Αρχή.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκρινε απολύτωςνόμιμη την πρόταση της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας η οποία υπερψηφίστηκε από το Σώμα και αφορά την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Το γεγονός αυτό απαντά στις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής του κ. Πελετίδηκαι δείχνει ποιος είναι αυτός που κινείται με γνώμονα το όφελος του κομματικού χώρου αναφοράς του και ποιος κινείται με υπευθυνότητα και με γνώμονα το όφελος της πόλης και των ανθρώπων της.

Η προσπάθεια του Δημάρχου της Πάτρας να στρέψει τους εργαζόμενους εναντίον των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, παίζοντας παιχνίδια εις βάρος τους, χρησιμοποιώντας την αγωνία τους, διχάζοντας τους ίδιους και την πόλη με ψευδείς διαβεβαιώσεις και πύρινες δηλώσεις,κατέρρευσε με εκκωφαντικό τρόπο.

Αλήθεια τι θα πει τώρα στους εργαζόμενους ο κ. Πελετίδης ο οποίος ισχυριζόταν με σθένος ότι δεν είναι δυνατόν και να πληρωθούν και να σωθεί η πλατεία Καλλιπάτειρας; Θα τους ζητήσει συγνώμη για την εξαπάτηση;

Θα ζητήσει συγνώμη από την Αντιπολίτευση για όσα μας καταλόγισε;

Πλέον κάθε καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον κ. Πελετίδη, ο οποίος πέραν των άλλων πρέπει να τους δώσει και εξηγήσεις για τα ψεύδη που τους είπε, για την παραπληροφόρηση που ήταν ενσυνείδητη και για την προσπάθεια να τους στρέψει ενάντια στην Αντιπολίτευση, προφανώς για να υπηρετήσει το γνωστό αφήγημα του «εμείς και οι άλλοι» που πλέον δεν πείθει κανέναν.

Και τέλος, καλό θα ήταν ο κ. Πελετίδης να μας εξηγήσει για ποιο λόγο πολεμάει με τόσο σθένος την προσπάθεια δάσωσης της πλατείας Καλλιπάτειρας. Δεν θέλει ο κ. Δήμαρχος μια ανθρώπινη πόλη; Θέλει την Πάτρα τσιμεντούπολη; Και αν ναι, γιατί; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται;».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων με μηχανήματα περάτωσαν σήμερα, στην περιοχή του Ψαθόπυργου, τις εργασίες απομάκρυνσης των φερτών υλικών και των διανοίξεων για την απορροή των όμβριω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουμε τα χειρότερα μίλησε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο Open TV αναφορικά με το δεύτερο κύμα του κορονοϊού το οποίο έ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της επαναδραστηριοποίησης και λειτουργίας των τμημάτων του πολυβραβευμένου Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, ενός εκ των . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για προσωπική επίθεση κατηγορεί η βουλευτής Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, τον Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη στο περιθώριο της αντιπαράθεσης τους με αφορμή τις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υπό κατάληψη εξακολουθούν να βρίσκονται και σήμερα, 33 σχολεία στην Αχαΐα. Το κύμα καταλήψεων που ξέσπασε σε ολόκληρη την Ελλάδα εξαιτίας των μέτρων προστασίας από την πανδημία που ζητούν οι μαθητές δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"  σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως στην πολύχρονη διαδρομή του, την ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, είχε και έχει ένα και μοναδικό στόχο: ΤΗΝ Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την επιστροφή των φοιτητών περιμένουν στο Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας για να πάρει τα πάνω της και πάλι η επιβατική κίνηση που από το διάστημα της πανδημίας και μετά παραμένει υποτονική. Σύμφωνα με την δι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search