ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υπεγράφη η σύμβαση για 13 νέες παιδικές χαρές στην Αιγιάλεια

Η δημιουργία 13 νέων παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας σηματοδοτείται από την υπογραφή της σύμβασης διαμόρφωσης χώρου και έργων υποδομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών, οι οποίες έπαψαν να λειτουργούν εδώ και χρόνια και να αντικατασταθούν τα παιχνίδια και τα όργανα με νέα, σύγχρονων προδιαγραφών και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 91.011,13 ευρώ (με ΦΠΑ) αφορά στην διαμόρφωση των ήδη υφισταμένων χώρων που φιλοξενούσαν στο παρελθόν παιδικές χαρές, ώστε να καταστούν κατάλληλοι για την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων οργάνων, τα οποία θα προμηθευτεί ο Δήμος με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».
 
Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 90 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Με δηλώσεις του, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος, εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εξέλιξη, αναφέροντας τα εξής: «Επιτέλους, μετά από συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής, σε σύντομο χρονικό διάστημα τα παιδιά σε όλο το Δήμο θα έχουν και πάλι ασφαλείς χώρους για να συναντιούνται και να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερές τους ώρες, παίζοντας και διασκεδάζοντας χωρίς κόστος, μια δυνατότητα που είχαν στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Με ευθύνη, λίγα λόγια και πολλή δουλειά, συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας λύσεις και διεξόδους, καλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες με φροντίδα και ενδιαφέρον».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε τη μάχη για την άμεση επαναπρόσληψη των αγωνιστών συναδέλφων μας από την επιχείρηση ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ (Coffee Island). Σήμερα η εργοδοσία της εταιρίας πήρε μια πρώτη απάντ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια δυσλειτουργία σε εγκατάσταση αποθήκευσης κρασιού στη νοτιοανατολική Ισπανία προκάλεσε έναν χείμαρρο κόκκινου κρασιού, που με τη σειρά του δημιούργησε μια λίμνη!   Από τη διαρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, rapid τεστ στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας.   Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.   Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.   Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χρειάστηκε η επέμβαση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι του Ρίου. Η παραλιακή βούλιαξε για ακόμη μία φορά, μετά την σημερινή έντονη βροχόπτωση. Ανάλογα προβλήματα είχαν προκληθεί και πριν από δέκα ημέρες από τον "Ιανό".
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έντονη βροχόπτωση με διάρκεια και σβηστά τα αντλιοστάσια του Δήμου ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι του Μεσολογγίου και φυσικά και οικίες.   Αυτή την ώρα έχει σταματήσει η βροχή και λειτο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search