ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ώρα Πατρων- Γιώργος Ρώρος: Διαζύγιο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη με την λογική και νομιμότητα

1225 νέα κρούσματα, 401 στις ΜΕΘ, 36 θάνατοι και κάποιοι στη Μαιζώνος θεωρούν ότι μπορείς να οργανώσεις διανομή δωρεάν εισιτηρίων για δημοφιλή συναυλία χωρίς απαιτούμενα μέτρα προστασίας!

Δυστυχώς, όμως, διαζύγιο δεν έχουν πάρει μόνο με τη λογική αλλά και με τη νομιμότητα αφού δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνο ημέρες προκειμένου να αποδειχτεί ότι οι ενέργειες της δημοτικής αρχής στο θέμα της διοίκησης του Κωνσταντοπούλειου ιδρύματος παραβιάζουν το γράμμα αλλά και το πνεύμα του νόμου.

Κατά τα άλλα οι δημότες των περισσότερων περιαστικών περιοχών είναι υποχρεωμένοι να υποστούν το μαρτύριο της σταγόνας αφού η πολιτική του κ. Πελετίδη στο φλέγον ζήτημα της ύδρευσης της πόλης έχει οδηγήσει σε λειψυδρία. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι η αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου από διαδημοτικό φορέα θα προσφέρει άφθονο και ποιοτικό νερό στην Πάτρα επιλύοντας προβλήματα που λόγω των κλιματικών συνθηκών θα γίνονται ολοένα πιο συχνά και πιο έντονα. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε σύντομα.

Υ.Γ. Ας μην βιαστεί να απαντήσει στην ΏΡΑ Πατρών η δημοτική αρχή. Καλύτερα ας διαψεύσει γνωστά και «άγνωστα» τρολ του διαδικτύου, φιλικά προσκείμενα στη δημοτική αρχή, που διαδίδουν ότι το νερό στην Πάτρα είναι δωρεάν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαιξε ΚΙΝΟ αξίας 700 (και) ευρώ και τράπηκε σε φυγή ! Το περιστατικό έγινε  το μεσημέρι της Τρίτης σε πρακτορείο ΟΠΑΠ το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Δεμενίκων στην Πάτρα. Ο . . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου σε άδεια γήπεδα είναι λογικό; Περιστασιακά συμβαίνει, όταν οι ομάδες τιμωρούνται και παίζουν χωρίς θεατές. Αυτό όμως, είναι πρόσκαιρο και φυσικά το Ποδόσφαιρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 3 συλλήψεις για παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων προχώρησε η Αστυνομία, χθες, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια των 40.844 ελέγχων που πραγματοποίησε για την αποφυγή δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράταση της προθεσμίας για δήλωση των αυθαιρέτων, η οποία λήγει αύριο, ζήτησε με ερώτησή της προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, η Βουλευτής Αχαΐας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 3 συλλήψεις για παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων προχώρησε η Αστυνομία, χθες, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια των 40.844 ελέγχων που πραγματοποίησε για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πόλη μας εδώ και μέρες περίμενε τον Ιανό και τελικά κατάφερε να γίνει Βενετία με ένα μπουρίνι μιας ώρας. Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν συνάδελφοι και συμπολίτες που μόνο από τύχη γλυτώσαμε τραυματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο άνδρας απαίτησε με απειλές κατά της ζωής μιας γυναίκας και της οικογένειάς της, να του επιστρέψει (19.500) ευρώ λόγω δανείου (12.000) ευρώ, που της είχε δανείσει πριν από τέσσερις μήνες Συνελήφθη, χ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search