ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην πόλη της Κάτω Αχαΐας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην πόλη της Κάτω Αχαΐας, μετά από συζητήσεις και επαφές με φορείς και εκπροσώπους της πόλης.

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο  1/8/2020, ο Δήμος  Δυτικής Αχαΐας  προχωρά στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Κάτω Αχαΐας .
Συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχημάτων στο τμήμα της Οδού  25ης Μαρτίου, από την πλατεία Δημοκρατίας έως την οδό Αγ. Ιωάννου ως εξής:
 
•  Καθημερινά από τις 9:00μμ έως τις 7:00πμ της επομένης ημέρας. 
•  Σαββατοκύριακα από  τις 3:00μμ του Σαββάτου έως  τις 7:00πμ της Δευτέρας.
• Αργίες από τις 7:00μμ της προηγούμενης ημέρας μέχρι τις 7:00π.μ. της επόμενης ημέρας.

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων,  στην  πλατεία Δημοκρατίας και συγκεκριμένα, στο τμήμα της οδού Αποστόλου Ανδρέου, από την συμβολή της οδού Υπ. Παπαδημητρίου  έως το πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη (και από τις δύο πλευρές) καθώς και από την οδό Πατρών - Πύργου έως  τη συμβολή της οδού Αράξου (από τη δεξιά πλευρά).

Οι  θέσεις ΤΑΧΙ παραμένουν ως έχουν, ενώ θα χωροθετηθεί και μια θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ καθώς και δυο θέσεις φορτοεκφόρτωσης  για συγκεκριμένες ώρες (10:00-12:00 πμ και 02:00 έως 04:00 μμ).

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Φλέμινγκ προς την πλευρά της πλατείας, μεταξύ των οδών Αγ. Ιωάννη και Δεξαμενού. (Και στο σημείο αυτό θα δημιουργηθούν δύο θέσεις φορτοεκφόρτωσης).

Για την εφαρμογή των παραπάνω ρυθμίσεων  θα υπάρξει διαγράμμιση κίτρινου χρώματος στα αντίστοιχα τμήματα των οδών, καθώς και διαγράμμιση μπλε και λευκού χρώματος για τη θέση ΑΜΕΑ.

Με τα μέτρα αυτά, ο Δήμος μας ξεκινά μια πρώτη σειρά παρεμβάσεων, ώστε η πόλη να γίνει και λειτουργικότερη και  φιλικότερη για τους πεζούς. Θα υπάρξει τοποθέτηση  αντίστοιχων πινακίδων, καθώς και διανομή έντυπου πληροφοριακού υλικού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο παλιός Πατρινός ρεμπέτης Μιχάλης Μικές, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο Μιχάλης Μικές, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Πόλυ Πάνου . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, και περισσότεροι από 2.200 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τελικά το πολυδιαφημισμένο σχέδιο Πισσαρίδη ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Μια συνταγή από τα παλιά, για το πώς θα καταπατηθούν εργασιακά δικαιώματα, πώς θα επιβαρυνθούν οι πολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρητές προειδοποιήσεις για όσους αμελήσουν και δεν τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με το Ελληνικό Κτηματολόγιο περιλαμβάνει το νέο χωροταξικό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο, που φέρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία της Κυλλήνης, λίγο μετά τις 11, το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αν και οι συνθήκες υπό τις οποίες θα χτυπήσει το κουδούνι έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς την 7η Σεπτεμβρίου, είναι άγνωστες, ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε παραλία του Αιγίου,  από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search