ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Επίσκεψη στο Σαντομέρι πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Την Κοινότητα Σαντομερίου επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα 4 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς. Στην συνάντηση τον συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  Κυριάκος Ορλώφ,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νικολίτσα Σουλούκου, η Συνεργάτιδα του Δημάρχου Άρτεμις Ζάγουρα, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης.

Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος της Κοινότητας , Γιώργος Διαμαντόπουλος, και πραγματοποιήθηκε επί τόπου επίσκεψη σε όλα τα σημεία του χωριού προκειμένου να καταγραφούν όλα τα χρόνια προβλήματα και να δρομολογηθεί σταδιακά η αποκατάστασή τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε εξωτερικό χώρο καφενείου με κατοίκους όπου και τέθηκαν σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, όπως η ύδρευση, αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και άλλα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ενώ μίλησε και για την αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι έχει πραγματοποιηθεί διακήρυξη δημοπρασίας για το έργο επίστρωση αγροτικών οδών Ωλενίας και μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. «Βασική επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος», τόνισε ο κος Μυλωνάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σχέδιο Πισσαρίδη, στο κεφάλαιο της Φορολογίας υπάρχει η καταγραφή των στρεβλώσεων και των αδικιών, ακόμα και μετά την επιβολή των μνημονιακών μέτρων, από ευρωπαϊκούς και διεθνε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη του υπεύθυνου ιδιωτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε περιοχής της Πάτρας προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας. Στη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε πως η επιχείρηση δεν τηρούσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο δρομολόγιο του τρένου Αθήνα - Θεσσαλονίκη, όταν στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, λίγο πιο έξω από τη Λαμία, ανάγκασαν . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τους 700.000 ξεπέρασαν παγκοσμίως οι θάνατοι λόγω κορονοϊού σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, με τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ινδία και το Μεξικό να καταγρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη του υπεύθυνου ιδιωτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε περιοχής της Πάτρας προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας. Στη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε πως η επιχείρηση δεν τηρούσε τα απαραίτητα μέτρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την ανησυχία τους εκφράζουν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα στον πατρινό τύπο για την έξαρση της παράνομης αλιείας πέριξ της Λίμνης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από 33 αξιολογότατα ακαδημαϊκά στελέχη απογυμνώνεται το Πανεπιστήμιο Πατρών στα τέλη του μήνα. Το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς επηρεάζει και τη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, υφίσταται
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search