ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Επίσκεψη στο Σαντομέρι πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Την Κοινότητα Σαντομερίου επισκέφτηκε το Σάββατο το απόγευμα 4 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς. Στην συνάντηση τον συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  Κυριάκος Ορλώφ,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νικολίτσα Σουλούκου, η Συνεργάτιδα του Δημάρχου Άρτεμις Ζάγουρα, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης.

Εκεί τους περίμενε ο Πρόεδρος της Κοινότητας , Γιώργος Διαμαντόπουλος, και πραγματοποιήθηκε επί τόπου επίσκεψη σε όλα τα σημεία του χωριού προκειμένου να καταγραφούν όλα τα χρόνια προβλήματα και να δρομολογηθεί σταδιακά η αποκατάστασή τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε εξωτερικό χώρο καφενείου με κατοίκους όπου και τέθηκαν σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, όπως η ύδρευση, αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικό βαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και άλλα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του, ενώ μίλησε και για την αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι έχει πραγματοποιηθεί διακήρυξη δημοπρασίας για το έργο επίστρωση αγροτικών οδών Ωλενίας και μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. «Βασική επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος», τόνισε ο κος Μυλωνάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, στο γραφείο του Συλλόγου μας, κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό του Απόστολο Κόγκα, μοίρασε στο πολιτικό και σ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Δημοτική Παράταξη ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ αναφέρει σε ανακοίνωση της:    Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, πάλι μας εξέπληξε η Δημοτική Αρχή Πελετίδη. Δείχνοντας τον τρόπο που πολιτεύεται, ήτα . . .
LIFE STYLE

Η Νίνα Λοτσάρη δεν είναι μόνο μία ταλαντούχα show-woman και σοπράνο, αλλά και μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Οι δύο κόρες της, Νεφέλη και Ερωφίλη, είναι ότι πιο όμορφο και πολύτιμο έχ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος «Ελευθερία» στη χώρα μας, με τους άνω των 85 να έχουν ξεκινήσει να εμβολιάζονται και πάνω από 80.000 άνθρωποι να έχουν λά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η αρχή της επίλυσης ενός μεγάλου περιβαλλοντικού ζητήματος, αυτού  της συλλογής και της απομάκρυνσης των επικινδύνων αποβλήτων αμιάντου και η εξυγίανση - αποκατάσταση των πρώην βιομηχανικών εγκαταστάσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ράπιντ-τεστ για τον εντοπισμό κρουσμάτων covid θα πραγματοποιηθούν στους εργαζόμενους του Δήμου, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ. Τα τεστ που αφορούν το σύνολο των εργαζομένων σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΜΙΑ 44ΧΡΟΝΗΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟΝΙΟ. Στο επταόροφο κτίρι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search