ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αιγιάλεια: Πρόστιμα στον δήμο λόγω ανασφάλειας σε ακτές

Χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη είναι και πολύ πιθανά θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι παραλίες της Αιγιαλείας, αφού στον αρχικό διαγωνισμό δεν επεδείχθη ενδιαφέρον από κανένα -οπότε απέβη άκαρπος - και ενόψει του επαναληπτικού της 3ης Ιουλίου δεν διαφαίνεται αλλαγή σκηνικού.

Οπως και το 2019, οι χαρακτηρισμένες ως «πολυσύχναστες ακτές» και υποχρεωτική την παρουσία ναυαγοσώστη, φέρνουν τον δήμο στο να «φλερτάρει» πάλι με εις βάρος του τσουχτερά πρόστιμα, παρότι έγκαιρα εκπόνησε σχετική μελέτη και προϋπολογισμό 62.000 ευρώ, αλλά ουδείς εμφανίστηκε να αναλάβει το έργο, λόγω χαμηλής αμοιβής.

Πέρυσι ο δήμος πλήρωσε 146.000 ευρώ πρόστιμο, αναλόγως και το 2018, ενώ αποτέλεσε και μια από τις αιτίες απώλειας «Γαλάζιας σημαίας».

Το ερώτημα είναι, κατά πόσο η έλλειψη ναυαγοσωστών θα επηρεάσει αρνητικά στην προσέλευση λουόμενων στις θαλάσσιες περιοχές , Αλυκής Αιγίου, Σελιανιτίκων, Λόγγου και Ακράτας, από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο.

Οι παραπάνω παραλίες έχουν την ένδειξη «πολυσύχναστες» με τη βούλα του Λιμενικού Σώματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε έναν αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν με τους θεσμούς σε ότι αφορά  το πρόγραμμα – γέφυρα γ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετακόμισε μαζί με την Ολλανδή σύντροφό του. Εφυγε από το σπίτι όπου διατηρούσε στα Δικαστικά και εγκαταστάθηκε στο Φάληρο.   Ο λόγος; Για . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με έναν μοναδικό τρόπο τίμησε τα θύματα της σφαγής της Σρεμπρένιτσα η καλλιτέχνις Aida Sehovic.   Το έργο της Αμερικανο-Βόσνιας καλλιτέχνιδος «STO TE NEMA» (Εσύ πού ήσουν) περιλα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα ξενοδοχεία όπου εργάζονταν δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Άγνωστο πότε και πώς θα επιστρέψουν στην εργασία τους. Εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού περιγράφουν στο MEGA τη νέα, πολύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα οι θερινές εκπτώσεις για το 2020, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου.   Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν επίσημα οι θερινές ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος μίλησε στην εκπομπή Επικοινωνία της ΕΡΤ για την επιδημιολογική κατάσταση που διαμορφώνετα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Αστυνομία αναζητά τόσο τους γονείς της ανήλικης όσο και τους άνδρες που συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της.   Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πραγματοπο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search