ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βολές Χρυσανθακόπουλου κατά Πελετίδη για το Φράγμα

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη" σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Μέγας κίνδυνος να προκύψει ιδιώτης διαχειριστής του φράγματος Πείρου-Παραπείρου! Άνοιξε η κερκόπορτα της ιδιωτικοποίησης! Αυτά που σου λέγαμε και έκανες τον κουφό! Σταμάτα να σαμποτάρεις τον Διαδημοτικό Φορέα Λειτουργίας με την συμμετοχή της Περιφέρειας μην μπουκάρουμε στο Δημαρχείο και σε χτίσουμε μέσα! Καλούνται οι Δήμαρχοι Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας να συγκαλέσουν άμεσα σύσκεψη με την συμμετοχή των παρατάξεων της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας και να καλέσουν και τον Πελετίδη, που αφού μας ζητήσει συγνώμη που δεν εφάρμοσε την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, να στηρίξει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού! Αν δεν το κάνει θα παραπεμφθεί στην εποπτεύουσα αρχή για παράβαση καθήκοντος.                                   

Αυτά προκύπτουν μετά την δήλωση προθέσεων του υπουργείου υποδομών να παραχωρήσει σε ιδιώτες μέσω Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα (ΕΥΣ) της ΕΥΔΑΠ το οποίο εκτείνεται σε τέσσερις νομούς, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Αττικής και περιλαμβάνει τις κεντρικές υποδομές του νερού και συγκεκριμένα τα φράγματα του Μόρνου, του Ευήνου, τη λίμνη Υλίκη, αντλιοστάσια καθώς επίσης και το κανάλι με το οποίο φτάνει το νερό στην Αθήνα (υδραγωγεία μεταφοράς). Η αύξηση του κόστους για τους καταναλωτές θα είναι τεράστια και κατόπιν εορτής δεν σε θέλουμε κοντά μας κε Πελετίδη να παριστάνεις τον επαναστάτη, αφού εσύ με την εσκεμμένη αμέλεια σου έχεις ετοιμάσει το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση! Και μην βγάλεις καμιά ανακοίνωση φιλοσοφικού περιεχομένου περί κρατικού φορέα διαχείρισης, επειδή ακριβώς αυτό σου λέγαμε: «ο κρατικός φορέας μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί κάποια στιγμή, ενώ ο Διαδημοτικός ποτέ»! Επίσης άσε τους θεατρινισμούς, ξέρουμε όλοι πια, ότι είσαι αφανής εταίρος της αδιαφάνειας και του ιδιωτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

ανθασμένη και προκλητική χαρακτηρίζει την απόφαση Ερντογάν για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο μουφτής Κομοτηνής, Δρ. Χαλήλ Τζιχάντ, εκφράζοντας φόβο ότι μπορεί να προκαλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας έχει ανησυχήσει τους λοιμωξιολόγους που πραγματοποίησαν σύσκεψη προτείνοντας την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, Κορίνθου με πολλούς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φαίνεται πώς αυτόπτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Κανένα παιδί χωρίς οικογενειακή θαλπωρή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αμέσως μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το «Σκαγιοπούλε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search