ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Kριτική Μυλωνά για τη γέφυρα της Καλογριάς

 

“Στο θέμα της γέφυρας στην Καλόγρια, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου αλλά και της Περιφέρειας τα είχε κάνει σαλάτα”!

 

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε στην Ωλενία. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, όπως προέκυψε με την επικίνδυνη γέφυρα στην Καλόγρια με αφορμή τη συζήτηση ενός θέματος στα εντός ημερησίας διάταξης, που είχε περίπλοκο νομικό και τεχνικό περιεχόμενο. Ο Σπ. Μυλωνάς ζήτησε να αναβληθεί, εξηγώντας ότι στα πολύ σοβαρά θέματα, οφείλουν όλοι, να είναι περισσότερο ενημερωμένοι, προσεκτικοί και να συμβουλεύονται πάντα τη νομική υπηρεσία του δήμου. “Το πρώτο πράγμα που μου είπαν στην Αποκεντρωμένη διοίκηση είναι προσέξτε την εμπλοκή των υπηρεσιών σας στις διάφορες υποθέσεις γιατί υπάρχει και το θέμα της παραβίασης καθήκοντος. Η λειτουργία κάποιων στις υπηρεσίες δεν είναι και η καλύτερη”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς, καταλήγοντας χαρακτηριστικά: “Για το θέμα της γέφυρας στην Καλόγρια οι τεχνικές υπηρεσίες τόσο του δήμου όσο και της Περιφέρειας, τα είχαν κάνει σαλάτα”!

 

Το σημείο από το 1.04"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search