ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Kριτική Μυλωνά για τη γέφυρα της Καλογριάς

 

“Στο θέμα της γέφυρας στην Καλόγρια, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου αλλά και της Περιφέρειας τα είχε κάνει σαλάτα”!

 

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε στην Ωλενία. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, όπως προέκυψε με την επικίνδυνη γέφυρα στην Καλόγρια με αφορμή τη συζήτηση ενός θέματος στα εντός ημερησίας διάταξης, που είχε περίπλοκο νομικό και τεχνικό περιεχόμενο. Ο Σπ. Μυλωνάς ζήτησε να αναβληθεί, εξηγώντας ότι στα πολύ σοβαρά θέματα, οφείλουν όλοι, να είναι περισσότερο ενημερωμένοι, προσεκτικοί και να συμβουλεύονται πάντα τη νομική υπηρεσία του δήμου. “Το πρώτο πράγμα που μου είπαν στην Αποκεντρωμένη διοίκηση είναι προσέξτε την εμπλοκή των υπηρεσιών σας στις διάφορες υποθέσεις γιατί υπάρχει και το θέμα της παραβίασης καθήκοντος. Η λειτουργία κάποιων στις υπηρεσίες δεν είναι και η καλύτερη”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς, καταλήγοντας χαρακτηριστικά: “Για το θέμα της γέφυρας στην Καλόγρια οι τεχνικές υπηρεσίες τόσο του δήμου όσο και της Περιφέρειας, τα είχαν κάνει σαλάτα”!

 

Το σημείο από το 1.04"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ολοκλήρωσε άδοξα την θητεία του στην Μπρέσια, αφού η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, δημιούργησε «τριγμούς» στην ομάδα. Με 19 συμμετοχές και μόλις πέντε γκολ, ο 29 . . .
LIFE STYLE

Το όνομα του Ένιο Μορικόνε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σινεμά, καθώς σημάδεψε με τις μελωδίες του, πολλές φορές άγριες και σπαραχτικές σκηνές αλλά και ξεχωριστά συγκινητικά πλά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αποδεικνύουν πόσο… μακριά είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του.   Η τελευταία χρονι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και σε εφαρμογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ν. 4670/2020, θα καταβληθούν, αυτήν την εβδομάδα, τα αναδρομικά επικουρικών συντάξεων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από τη ζωή  ο Γιώργος Δεληγιώργης.   Υπήρξε  στέλεχος του Απόλλωνα Πατρών και εκ των ιδρυτών της Απολλωνιάδας.   Συνταξιούχος μαθηματικός, ο εκλιπών στη διάρκεια της φρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στην διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) φέρνουν οι επερχόμενες πρυτανικές εκλογές στα ανώτατα Ιδρύματα της Πάτρας.   Την παραίτησή του από την θέση Αντιπροέδρου του ΕΑΠ, για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Κοινή επιστολή απέστειλαν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, κ. Π. Μελά, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «σπιράλ», δηλώνοντας την απογοήτευσή τους για το θέμα της σ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search