ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συναντήσεις Πελετίδη με δασκάλους, νηπιαγωγούς και μέλη της Α ΕΛΜΕ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πατρών και στην συνέχεια με την Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Παρών στις συναντήσεις ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν ο συντονισμός για την διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην Παιδεία και που οξύνονται στις συνθήκες του κορωνοϊού, αφού η κυβέρνηση αρνείται να δώσει η ίδια λύσεις και προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες στους Δήμους και στους εκπαιδευτικούς.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι τα κρίσιμα ζητήματα είναι:

    Το κτιριακό διότι ο αίθουσες δεν επαρκούν και μένουν μαθητές έξω από τα σχολεία.
    Η καθαριότητα των σχολείων την ώρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ανάγκες οι οποίες είναι πάγιες και διαρκείς και θα βρεθούν μπροστά μας και τον Σεπτέμβριο.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων όλες οι πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία για τον συντονισμό κοινών ενεργειών στο πλαίσιο της διεκδίκησης λύσης των προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συναντηθεί με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πατρών, την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Ελλάδας και το Συντονιστικό των μαθητικών κοινοτήτων της πόλης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία Γεώργιος Τερζόπουλος. «Με οδύνη αποχαιρετούμε το ιδρυτικό μας στέλεχος Γεώργιο Τερζόπουλο. Με καταγωγή από τον Πόντο, πήρε μέρος στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε απευθείας τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας. Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search