ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ξεκινάει η λειτουργία του Γραφείου Τουριστικής Πληροφόρησης

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Παναγιώτη Τσώνη.

Κατά τη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τις επιπτώσεις που προκάλεσε ο COVID- 19 στην οικονομία της περιοχής, τον τουρισμό αλλά και τη λειτουργία του λιμανιού της Πάτρας. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για γρήγορο μετριασμό των επιπτώσεων αυτών από την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου που αναμένεται στις προσεχείς ημέρες.

Επίσης, ο κ. Κοροβέσης, ενημέρωσε το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να ξαναλειτουργήσει το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης της Περιφέρειας που βρίσκεται στο νέο επιβατικό σταθμό του λιμανιού. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κοροβέσης «θέλουμε να μεταδώσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της περιοχής μας λαμβάνοντας μέτρα προς κάθε κατεύθυνση. Προς αυτό το σκοπό η Περιφερειακή Αρχή έχει αποφασίσει την επαναλειτουργία, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, των Γραφείων Τουριστικής Πληροφόρησης στο Λιμάνι της Πάτρας και στο Αεροδρόμιο του Αράξου, ενώ βρισκόμαστε σε φάση ολοκλήρωσης των επαφών μας με τη νέα διοίκηση του Αεροδρομίου Ακτίου- Βόνιτσας για εγκατάσταση Γραφείου Πληροφόρησης και εκεί».

Ο κ. Τσώνης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για αυτή την ενέργεια της Περιφερειακής Αρχής, ενώ δήλωσε ότι ο Οργανισμός θα βοηθήσει όπως μπορεί για την επιτυχή λειτουργία του Γραφείου.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού συνόδευσε στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search