ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θεόδωρος Ξυλιάς: Εταιρεία χρωστά 700.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΠ

Από τότε, παρ' όλες τις παρεμβάσεις μου στο Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ενημέρωση που είχε κατά τις επισκέψεις του στον Ψαθόπυργο, τόσο από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας όσο και από κατοίκους και φορείς της περιοχής την περίοδο 2015-2019, για την αυθαίρετη από το 2010 χρήση νερού χωρίς να πληρώνει, από την εταιρεία που κατασκεύαζε το τμήμα από Ροδινή έως Ρίο της Νέας Εθνικής Οδού.

Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, από την ανάληψη των καθηκόντων της το Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα, δεν έχει προβεί σε καμία ουσιαστική ενέργεια, προκειμένου η παραπάνω εταιρεία να υποχρεωθεί να καταβάλει τα χρήματα που οφείλει ή να κατασκευάσει ανταποδοτικά έργα στην περιοχή, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί με το Δήμο Ρίου, για μια συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πατρέων, μετά την συνένωση με τον Νόμο Καλλικράτη το 2010.

Έτσι η εταιρεία συνέχιζε να καταναλώνει νερό, σε ποσά που ανέρχονται στις 700.000€ περίπου, με καταμέτρηση που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΠ το 2016.

Σήμερα όμως με την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί χρόνος με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί και νομικά να διεκδικήσει τα οφειλόμενα σε βάρος του Δήμου και κυρίως της περιοχής Ψαθοπύργου, που επιβαρύνθηκε όλα αυτά τα χρόνια με την κατασκευή των έργων της Ν.Ε.Ο., του τρένου και όχι μόνο.

Μετά τα παραπάνω καλώ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Του ΝΙΚΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΥ*Η πανώλη χτύπησε για πολλοστή φορά την Πάτρα και την Αχαΐα, το Δεκέμβρη του 1828. Είναι εντυπωσιακά άμεσος και καθοριστικός, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τη συνδρομή μιας δωρεάς που σήμερα, κατά την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, αποδεικνύεται υπερ-πολύτιμη για τη διάδοση και διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης αλλά και τη βιωσιμό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 7 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα για την υγεία, η Ε.Ι.Ν.Α προχωρά σε συμβολικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση εργαζόμενων στα προαύλια των νοσοκομείων και παραχώρηση συνέντευξ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήρε η διοίκηση της ΕΣΚΑ-Η η οποία με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως καλεί άπαντες σε εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 7 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα για την υγεία, η Ε.Ι.Ν.Α προχωρά σε συμβολικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση εργαζόμενων στα προαύλια των νοσοκομείων και παραχώρηση συνέντευξης τύπου, στo πλαίσι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, σεβόμενη τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέθεσε σε ομάδα έργου το σχε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απαντήσεις για το εάν η αλλαγή του καιρού επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη διασπορά του κορωνοϊού έδωσε, κατά την απογευματινή ενημέρωση του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVI
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search