ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θεόδωρος Ξυλιάς: Εταιρεία χρωστά 700.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΠ

Από τότε, παρ' όλες τις παρεμβάσεις μου στο Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ενημέρωση που είχε κατά τις επισκέψεις του στον Ψαθόπυργο, τόσο από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας όσο και από κατοίκους και φορείς της περιοχής την περίοδο 2015-2019, για την αυθαίρετη από το 2010 χρήση νερού χωρίς να πληρώνει, από την εταιρεία που κατασκεύαζε το τμήμα από Ροδινή έως Ρίο της Νέας Εθνικής Οδού.

Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, από την ανάληψη των καθηκόντων της το Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα, δεν έχει προβεί σε καμία ουσιαστική ενέργεια, προκειμένου η παραπάνω εταιρεία να υποχρεωθεί να καταβάλει τα χρήματα που οφείλει ή να κατασκευάσει ανταποδοτικά έργα στην περιοχή, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί με το Δήμο Ρίου, για μια συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πατρέων, μετά την συνένωση με τον Νόμο Καλλικράτη το 2010.

Έτσι η εταιρεία συνέχιζε να καταναλώνει νερό, σε ποσά που ανέρχονται στις 700.000€ περίπου, με καταμέτρηση που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΠ το 2016.

Σήμερα όμως με την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί χρόνος με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί και νομικά να διεκδικήσει τα οφειλόμενα σε βάρος του Δήμου και κυρίως της περιοχής Ψαθοπύργου, που επιβαρύνθηκε όλα αυτά τα χρόνια με την κατασκευή των έργων της Ν.Ε.Ο., του τρένου και όχι μόνο.

Μετά τα παραπάνω καλώ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ*Ένα παιδάκι γεννημένο με μικροκεφαλία, μια βασανισμένη ψυχούλα που είχε χαμένο το παιχνίδι από τα αποδυτήρια, στάθηκε ο βωμός ευκαιρίας για άλλη μία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη δύο ατόμων για παραεμπόριοΣυνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί και πιο συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

H πορεία των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στις δομές υγείας της Δυτικής Ελλάδας, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδος 2014-2020, ήταν το αντικείμενο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου 2020, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Τρίτη 4 Μαρτίου.Αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη δύο ατόμων για παραεμπόριοΣυνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί και πιο συγκεκριμένα, μια43χρο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

H πορεία των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στις δομές υγείας της Δυτικής Ελλάδας, που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδος 2014-2020, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Καρ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search