ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Νίκος Μοίραλης : Λουκέτο ή μεταρρύθμιση;

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος (10ο Περιφερειακό Τμήμα) υπό την προεδρία του πρώην προέδρου του Γιώργου Κουτρουμάνη, δημοσίευσε εγκαίρως την θέση του για την μη συγχώνευση της Α' και Γ' ΔΟΥ Πατρών.

Οταν άρχισε να συζητείται το θέμα, αρχικά σε «πολιτικά πηγαδάκια» μέσα στο '19, φροντίσαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ως διοικητικό συμβούλιο, τεκμηριώνοντας την άποψη μας για την έλλειψη προσωπικού, κατά την αναλογία ΑΦΜ επιχειρήσεων / ελεγκτή εφορίας.

Καθώς και για τις κτιριακές υποδομές που δεν έχουν τις προδιαγραφές ενοποίησης και ομαλής λειτουργίας, υπό μια στέγη.

Φτάνουμε στο 2020 και απλά, σε αυτή την περίοδο ως νέα διοίκηση, επικαιροποιούμε τη θέση μας, για να ενισχύσουμε την προσπάθειά μας όλοι οι φορείς της Πάτρας, ως μοχλός πίεσης.

Με απώτερο σκοπό η σημερινή κυβέρνηση να υπακούσει στο πρόσταγμα της πόλης μας!

Για εμάς «μεταρρύθμιση» δεν σημαίνει αυτόματα και συγχώνευση υπηρεσιών.

Η πρόσληψη νέων επιστημόνων, ικανών να καλύψουν το φόρτο εργασίας και η πιθανή μετάταξη παλιών υπαλλήλων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση σε μια τόσο κομβική δημόσια υπηρεσία της Πάτρας, της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας.

*Ο Νίκος Μοίραλης είναι οικονομολόγος, γγ Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν στα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπειθαρχία συνέστησαν όσοι συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στη χώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού στον τομέα της Υγείας.   Αναλυτικά: Ειδικότερα μ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

  Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας σήμερα να επιβεβαιώνουν το πρώτο κρούσμα εντός ελληνικής επικράτειας. Στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τεταμένο ήταν το κλίμα στο κέντρο της Πάτρας , καθώς οργανώθηκε πορεία  μετά τη χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας στην πρώην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα.   Οι πορείες στο κέντρο της Πάτρας ήταν δύο.  Η μια ήταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας από πλημμυρικά φαινόμενα δεν μπορεί να συνεχίσει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να υπάρχει ανάγκη πρόσκαιρης επούλωσης των πολύχρονων ανοικτ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search