ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Να δούμε και τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του θαλάσσιου μετώπου»

Στον αναπτυξιακό χαρακτήρα του θαλάσσιου μετώπου αναφέρθηκε στην παρέμβασή της στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας για το θέμα της αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Οργάνου Κατερίνα Σολωμού.

 

Υπογράμμισε ότι παράλληλα με τις αναπλάσεις και τους χώρους πολιτισμού και αναψυχής θα πρέπει να σκεφτούμε και τις εμπορικές χρήσεις που θα μπορέσουν να φέρουν θέσεις εργασίας και έσοδα στον δήμο, αλλά και το πως η αξιοποίηση θα συνδυαστεί με μια σημαντική υποδομή που θα σηματοδοτεί την πόλη και θα αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης, θα της δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 

Η κ. Σολωμού τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να δούμε τα καλά παραδείγματα άλλων πόλεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που αξιοποίησαν το θαλάσσιο μέτωπό τους και σηματοδότησαν με αυτό το νέο στίγμα τους, ενώ επεσήμανε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ίσως η μεγαλύτερη που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα για να αλλάξει το προφίλ της, να αποκτήσει ευθεία επαφή με τη θάλασσά της στον κεντρικό της ιστό και να …ξαναδιηγηθεί το παραλιακό της αφήγημα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν στα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπειθαρχία συνέστησαν όσοι συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στη χώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού στον τομέα της Υγείας.   Αναλυτικά: Ειδικότερα μ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

  Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας σήμερα να επιβεβαιώνουν το πρώτο κρούσμα εντός ελληνικής επικράτειας. Στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τεταμένο ήταν το κλίμα στο κέντρο της Πάτρας , καθώς οργανώθηκε πορεία  μετά τη χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας στην πρώην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα.   Οι πορείες στο κέντρο της Πάτρας ήταν δύο.  Η μια ήταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας από πλημμυρικά φαινόμενα δεν μπορεί να συνεχίσει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να υπάρχει ανάγκη πρόσκαιρης επούλωσης των πολύχρονων ανοικτ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search