ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ζήστε το ταξίδι, απολαύστε το, γιατί είναι μοναδικό

 Του Γιώργου Τελώνη είναι επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.
 

Τι μου θύμισε ο Προμηθέας και τα παιδιά του. Μερικές απ΄ τις πιο όμορφες και έντονες στιγμές της ζωής μου.  Μερικές απ’ τις στιγμές που δεν θα φύγουν ποτέ απ’ το μυαλό και απ’ την ψυχή μου.
Το ένιωσα τόσο δυνατά το απόγευμα της Τετάρτης…
 

Ηρθαν μπροστά στα μάτια μου εικόνες και στιγμές εκείνου του Ιουνίου. Του 1992. Τότε που με τον ΝΟΠ περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά… Ηταν η αρχή μιας αξέχαστης δεκαετίας.

Μόνο όποιος το ΄χει νιώσει, μπορεί να καταλάβει πόσο γεμάτοι νιώθουν από την Τετάρτη το απόγευμα παίκτες, παράγοντες και φίλοι του Προμηθέα.
Αυτή η γλυκιά, μοναδική, απέραντη αίσθηση προσμονής του τελικού. Αυτό το απερίγραπτο συναίσθημα… Αυτό το «ιερό» τελετουργικό: η προετοιμασία του ταξιδιού, το ταξίδι, η διαμονή, η προσμονή, ο τελικός…

Παιδιά, πραγματικά σας ζηλεύω. Γιατί το ξέρω καλά αυτό το συναίσθημα. Ξέρω πόσο μοναδικό και γοητευτικό είναι. Ζήστε το ταξίδι με την ψυχή σας. Απολαύστε το.
Κι εμείς θα το απολαύσουμε. Να ΄στε σίγουροι. Προσωπικά θα το απολαύσω με την καρδιά μου. Και σας ευχαριστώ όλους. Έναν προς έναν. Με κάνετε να γυρίσω 28 χρόνια πίσω και να νιώσω μοναδικά συναισθήματα.

Να ΄στε καλά, παιδιά. Να περάσετε όμορφα. Να το απολαύσετε. Και αν φέρετε και το Κύπελλο, ακόμα καλύτερα. Αλλά να ξέρετε πως στις καρδιές μας, τουλάχιστον στη δική μου, είστε ήδη κυπελλούχοι.

Ο,τι κι αν συμβεί στις δύο ώρες, περίπου, που θα κρατήσει ο τελικός την Κυριακή, δεν συγκρίνεται με αυτό το ατελείωτο και τόσο γλυκό ταξίδι που ξεκίνησε την Τετάρτη το απόγευμα και θα τελειώσει την Κυριακή το βράδυ…

Σας ευχαριστώ που με γυρίσατε σε τόσο όμορφα και αλησμόνητα χρόνια.

Σας καμαρώνω από την Τετάρτη. Όπως σας καμαρώνει και όλη η Πάτρα. 
 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται μεν με εντολή του δικαστικού συμβουλίου, δεν έχει τα χρήματα της εγγύησης των 150.000 ευρώ δε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.  Για τον πρώην υπουργό  Γιάννο Παπαντωνίο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην υπουργός και προσωπικότητα της γαλλικής δεξιάς, Πατρίκ Ντεβετζιάν, πέθανε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή εξαιτίας των συνεπειών του κορωνοϊού, γνωστοποίησε στο Γαλλικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ερώτησή του ο βουλευτές Αχαΐας και Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου- Σια Αναγνωστοπούλου και Διονύσης Καλαματιανός αναφέρουν:  «Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται», λέει ο σοφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σ. Τσιόδρα οι νεκροι φθάνουν τους  38 νεκροί,  έχουμε 95 νέα κρούσματα στην Ελλάδα που φθάνουν  συνολικά τα 1.156 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ερώτησή του ο βουλευτές Αχαΐας και Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου- Σια Αναγνωστοπούλου και Διονύσης Καλαματιανός αναφέρουν:  «Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται», λέει ο σοφός λαός και ο Υπουργ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Η κυβέρνηση διαλύει τις υφιστάμενες εργολαβίες για το δρόμο Πατρών-Πύργου χωρίς να έχει ολοκληρώσει καμία από τις ενέργειες για τις οποίες είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι κα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search