ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ι. Φωτήλας: Υποψηφιότητα ευρείας αποδοχής η κ. Σακελλαροπούλου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου:

- Είναι μία εξαιρετική επιλογή η κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο καταρχάς ότι κανείς στο άκουσμα του ονόματός της δεν τοποθετήθηκε αρνητικά. Είναι μία υποψηφιότητα χωρίς κομματικό πρόσημο, προοδευτική, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δικαιοσύνης και εκτιμώ ότι θα συγκεντρώσει ευρεία στήριξη από την Βουλή – κάτι που πιστώνεται θετικά κυρίως στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που την επέλεξε.

- Είναι υποτιμητικό για τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας να λέγεται ότι η πρόταση στην κυρία Σακελλαροπούλου είναι αντιπερισπασμός για το προσφυγικό.

- Στο ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού συγκεκριμένα, έχουν γίνει βήματα και στον τομέα των διαδικασιών επιστροφής όσων δεν δικαιούνται άσυλο αλλά και στο θέμα της χωροθέτησης των νέων κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων. Υπήρξαν και αστοχίες αφού από την πρώτη μέρα του 6μηνου διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αυξήθηκαν πολύ οι ροές – κάτι που αντικειμενικά δυσκόλευε τον έλεγχό τους. Υπάρχει όμως προγραμματισμός από την κυβέρνηση που θα φέρει αποτέλεσμα. Οι πολίτες διαμαρτύρονται γιατί ανησυχούν και έχουν δίκιο να ανησυχούν. Όλοι όμως πρέπει να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στην επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Υ.Α.Τ. στου Ρέντη με αποτέλεσμα τον θάνατο του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ανακοίνωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search