ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Πατρών- Πύργου, η εθνική καρμανιόλα μας εκδικείται

Νέος βαρύτατος φόρος αίματος στην Πατρών Πύργου. Δύο νέοι άνθρωποι εκπαιδευτικοί και επίλεκτοι συμπολίτες μας, έχασαν τη ζωή τους επιστρέφοντας από την δουλειά τους σε Σχολείο της Ηλείας. Συμπληρώνοντας έναν κατάλογο εκατοντάδων νεκρών τα τελευταία δέκα χρόνια, πληρώνοντας την εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία Κυβερνήσεων, Υπουργών, υπευθύνων της δεκαετίας,
Είναι γνωστό, ότι το τμήμα Πάτρα Πύργος Τσακώνα, τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου της Ολυμπίας Οδού, έπρεπε να έχει αποπερατωθεί το 2012. Θυσιάστηκε από την Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου το 2013, στον βωμό των συμφερόντων του κατασκευαστικού ομίλου. Χρειάστηκαν 5 χρόνια από τότε για να εγκατασταθούν οι νέες εργολαβίες. Και ήρθε ο σημερινός Υπουργός να τις ακυρώσει, εξυπηρετώντας προφανώς τα ίδια μεγαλοσυμφέροντα και ψάχνει να βρει τον τρόπο, από ότι διαβάζουμε, να αναθέσει εκ νέου στην Ολυμπία Οδό την κατασκευή και μόνο για το τμήμα μέχρι τον Πύργο.
Είναι προφανές, ότι το νέο έγκλημα, έχει ηθικούς αυτουργούς! Που ευθύνονται για τους πάνω από δέκα νεκρούς μόνο το τελευταίο εξάμηνο.
Όλοι οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι πρέπει να δράσουν με αποφασιστικότητα. Καμία άλλη καθυστέρηση ή αναβολή στην κατασκευή του δρόμου. Καμία σκοπιμότητα στον στόχο της είσπραξης διοδίων για να γίνει η Νότια χάραξη του δρόμου από Μιντυλόγλι μέχρι Κάτω Αχαΐα.
 Η Πολιτεία, να τολμήσει την αποζημίωση και την περίθαλψη των οικογενειών των θυμάτων, αναγνωρίζοντας έστω και στο ελάχιστο την ευθύνη της.
Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των άτυχων ανθρώπων!

 Ανυπότακτη Πολιτεία

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον Εσπερινό της Παναγίας Γηροκομίτισσας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμό προκαλεί στις αρχές η αύξηση των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα, καθώς όσοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι άτομα νεαρής ηλικίας. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση, αφού άνοιξε τα πάντα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία και καλλιέργησε τον εφησυχασμό, τρέχει εκ των υστέρων να περιορίσει την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, στην χώρα υπάρχουν 925 εστίες μόλυνσης του κορονοϊού. Παράλληλα, κατά τη χθεσινή ημέρα, διαγνώσθηκαν πεντακόσια είκοσι τρία νέα κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορωνοιού στην χώρα. Σήμερα στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ συμπεριλαμβάνεται Ηλεία , Αχαία και Αιτωλοακαρνανία. 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 88χρονος στην περιοχή Κρυονέρι της Φιγαλείας, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος άντρας εκτελούσε εργασίες κοπής πάνω σε δέντρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις είναι οι νοσηλευόμενοι που πάσχουν απο κορωνοϊό, στο νοσοκομείο του Ρίου. Πρόκειται για τρεις γυναίκες  από 50 ως 85 ετών οι οποίες δεν είναι από την Πάτρα αλλά διακομίστηκαν από Αιτωλοακαρνανία
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search