ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Υγεία και Δήμος Πατρέων

Η Ώρα Πατρών τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απρίλη, όπως αρμόζει σε κάθε δημοτική παράταξη που αγκαλιάζει τα λαϊκά στρώματα κάθε γειτονιάς και κοινότητας του Δήμου Πατρέων. Τιμάμε την μέρα αυτή όχι στα λόγια αλλά με πρωτοβουλίες, που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κάθε συνδημότη και συνδημότισσας, κάθε παιδιού αυτής της πόλης.

Η Υγεία σημαίνει σωματική και ψυχική ευεξία, που εξασφαλίζεται, όταν υπάρχουν πράσινο, πλατείες, χώροι άθλησης, καθαριότητα, ασφαλή πεζοδρόμια, καλό κυκλοφοριακό, μέσα μαζικής μεταφοράς για τους ανθρώπους που ζουν στη πόλη μας, δρόμοι χωρίς λακκούβες που αποτελούν δυστυχώς προνόμιο της πόλης μας.

Υγεία είναι να υπάρχουν πιστοποιημένες παιδικές χαρές στις πλατείες και προπάντων  πλατείες με σιντριβάνια και πράσινο.

Υγεία είναι η καθημερινή μέριμνα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για αυτό και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση. Υγεία είναι η καθαριότητα της πόλης, η ανακύκλωση, η διαλογή στην πηγή, η κυκλική οικονομία. Υγεία είναι η δυνατότητα πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε κάθε δημοτική υπηρεσία και γενικά η δημιουργία υποδομών που να καθιστούν την πόλη φιλική σε όλους και όλες.

Υγεία είναι η σύμπραξη της «Βοήθεια στο σπίτι» με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ώστε να πάμε μπροστά. Υγεία είναι να μην αφήνουμε τα αδέσποτα στην τύχη τους, αλλά να δημιουργήσουμε στέγη αδέσποτων ζώων και δημοτικό κτηνιατρείο, ώστε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα. Υγεία είναι μία πόλη που βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση, με κοινόχρηστους χώρους, υποδομές και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Όλα αυτά απαιτούν ανθρώπους με μεράκι, γνώση, οικολογικές ευαισθησίες, έμπνευση και προ πάντων αγάπη για την φύση, την πόλη, την Πάτρα μας και τους ανθρώπους της.

Γρηγόρης Μαρκέτος

Μέλος ΔΣ ΚΟΔΗΠ / Γιώργος Ρώρος-Ώρα Πατρών

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search