ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

«Στην αναμπουμπούλα ο Λύκος χαίρεται...»

    Γράφει ο Κώστας  Πετρόπουλος, Γενικός Σύμβουλος ΑΔΕΔΥ

    Η κατάσταση που βιώνουμε στην περιοχή μας και ειδικά στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού, γνωστή σε όλους και δυστυχώς τραγική.  Οι εργαζόμενοι σ αυτά δίνουν την δική τους σκληρή μάχη, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Και δυστυχώς. Κάποιοι από τους Διοικούντες  περί άλλων τυρβάζουν.

     Μετά τις καρατομήσεις, τις αντικαταστάσεις προίσταμένων  στην 6η Υ.ΠΕ, την στιγμή που είχε κτυπηθεί από τον κορονοϊό, την σκυτάλη φαίνεται να παίρνει το ακέφαλο ΠΠΝΡΙΟΥ, όπου σήμερα οργιάζουν οι σχετικές φήμες, με τις υποσχέσεις και τα ταξιματα κλπ άλλα ευτράπελα από διάφορους παραγονταραίους.

    Αν και το ΠΠΝΡΙΟΥ δεν έχει ακόμη Διοικητή, όπου υπάγονται αυτές οι αρμοδιότητες, ένα σοβαρό και χρονίζον έλλειμμα με σοβαρές άλλες προεκτάσεις για την μέχρι τώρα λειτουργία του ΠΠΝΡΙΟΥ, δυστυχώς φαίνεται να οδηγούμαστε σε καρατομήσεις.....καρατομήσεις και αντικαταστάσεις ενεπίτρεπτες την ώρα της μάχης, όπου πρέπει και επιβάλλεται να είναι όλοι παρόντες και ενωμένοι. 

  Εν   Αναμονή  λοιπόν....

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στο ανοιξιάτικο διάλειμμα! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σκηνικό αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, με εμφάνιση τοπικών βροχών - και καταιγίδων σε αρκετές περιοχές - κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη τω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search